Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 583. epizoda: Una je GOTOVA! Napravila je OGROMNU GREŠKU! Evo I KOJU!

U ponedeljak 7. novembra od 20.00 na TV Prva

Published

on

Igra sudbine 583

Igra sudbine 583. epizoda: Una Hristić sa advokatom je osmislila novi plan kako da doskoči porodici Kanački. Uz pomoć tajnog svedoka. Ona kao ključnog svedoka u slučaju protiv porodice Kanački uzima Marinka. I ne sluti da je time sebi iskopala jamu u koju će sama upasti.

Za to vreme Olegova sestra od brata traži nemoguće – da joj pomogne. Hoće li se Oleg smilovati rođenoj sestri?

Situacija se komplikuje, a Madam Deni nema plan da miruje. Ona saziva porodični savet, ali niko i ne sluti šta Kanačke čeka na skupu. Madam Deni ima veliko iznenađenje. Možda će napokon otkriti koja je njena veza sa porodicom Buha!

Božidarka i Nemanja su zabrinuti za Sofijino stanje. Oni ne znaju kako da se postave prema onome što je Sofija uradila. Znaju da je ubica, ali više nisu sigurni da mogu da je štite. Božidarka se dvoumi. Hoće li ćerku prijaviti policiji? Poznajući Sofiju, u stanju afekta mogla bi da učini svašta. Možda čak i da nasrne na majku!

Za to vreme Strahinja kreće na seanse kod psihijatrice Sare Berger. Prvi sastanak protiče veoma nategnuto. Hoće li Strahinja uspeti da progovori o onome što ga stvarno muči.

Silvana priča Jeleni da je u ljubavnoj vezi sa Coletom. Jelena je u šoku. Jasno joj je da Silvana po običaju „lupa“, ali, ipak se pita – ima li vater u ovom dimu?

Inspektor savetuje Donku da ne širi priču o tome da je Barbara još živa. On joj govori da samo ona i Vukašin uz njega znaju istinu o Barbarinoj sudbini. Ipak, Donka ga podseća na to da osim njih za to što se dogodilo Barbari znaju i oni koji su je oslobodili.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

Advertisement