Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE ŠOK! Jedan od sinova Ade Kanački NAPUŠTA SERIJU?! Evo i KOJI! Luka ili ALEKSA?

Stižu NOVE GLAVOBOLJE za Adu Kanački!

Published

on

Igra sudbine donosi NOVI ŠOK! Kao zemljotres, kao grom, kao avion kada probije zvučni zid, kao udar najsnažnijeg talasa o stene odjeknula je vest da jedan od sinova Ade Kanački – napušta seriju!

Iako zvanične potvrde, pa čak ni govorkanja iz studija o tome ko bi to mogao biti i hoće li do toga zaista doći, još nema, publika je već raspisala svoju kladionicu. I evo koji su rezultati i ko ima ozbiljnije šanse da Adi Kanački i Igri sudbine uskoro kaže ZDRAVO! Barem kada je reč o mišljenjima gledalaca.

Naime, kada se pre nekoliko dana pojavila ova vest, publika je istu informaciju veoma brzo povezala sa intervjuom koji je glumac Stevan Piale nedavno dao za Blic, a u kom on poručuje da je deo Igre sudbine već tri godine i da je spreman za novi list i neki novi projekat.

Kako Luka Raco, drugi Adin sin, iliti Aleksa, skorije nije imao slične izjave, gledaoci su sasvim logično zaključili da ćemo se uskoro oprostiti od mladog Luke Kanačkog. Uzme li se u obzir pomenuta izjava, to zvuči sasvim realno, ali da li bi se trebalo upuštati u prevremene zaključke? Kao što znamo Stevan Piale sa suprugom čeka drugo dete. Kao što je jedan od fanova serije u komentarima primetio, Stevanu u ovom trenutku, kada čeka novo dete i sprema se da drugi put postane otac, najmanje treba promena serije i finansijska neizvesnost.

Zbog toga se slažemo u oceni da je malo verovatno da će Ada uskoro ostati u seriji bez jednog sina, kao i da će neko dve glavne muške zvezde uskoro reći zbogom ovom projektu. Ipak, život nosi čuda, a Igra sudbine nas je naučila tome da je sve moguće. Pa čak i to da Luka Kanački napusti šou!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/TV Novele/ Blic

Foto Printscreen

Advertisement