Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE donosi novi ŠOK! Madam Deni je Sarina BABA, Sara i Barbara su SESTRE?! Evo i KAKO!

Vreme je da najveća tajna ugleda SVETLOST DANA!

Published

on

Igra sudbine ne prestaje da nas iznenađuje. Nakon turbulentnih dešavanja u poslednjim epizodama, slutimo da je u najavi jedan od najvećih preokreta od početka serije. Ispostaviće se da je prošlost porodice Kanački u potpunosti drugačija od onoga što su njeni članovi mogli i da zamisle. A za sve će biti kriva legendarna tetica. Madam Deni, iliti Gvozdenija.

Naime, u poslednjoj epizodi videli smo da je Deni sazvala porodični skup koji bi trebalo da preokrene poredak u hijerarhiji Kanačkih. Šta će biti posledice ovog sastanka? Hoće li vremešna dama napokon otkriti ono što nas sve najviše zanima. Koja je njena povezanost sa porodicom Barbare Buhe, i da li će se još jednom ispostaviti da je sve onako kako nije.

Kao što znamo, madam Deni je bila ljubavnica Barbarinog dede. Ono što ne znamo jeste šta je to što je bio rezultat te veze. U jednom trenutku, međutim, dogodila se jedna zanimljiva situacija. Sara Berger podnela je izveštaj svojoj babi, da bi se u narednom trenutku i narednoj sceni za telefonom pojavila niko drugi do madam Deni, koja je aminovala informacije koje je dobila od nepoznatog sagovornika sa druge strane „žice“.

Sa kime je to madam Deni razgovarala? Možda baš sa Sarom Berger? Da li to znači da je ona Sarina baba, a da je Sara njena unuka? Ćerka njene ćerke koju je veoma verovatno dobila upravo iz romanse sa dedom Barbare Buhe? Sada komplikovana situacija dobija nešto jasnije obrise. To bi objasnilo zašto Buhe žele da se reše Sare Berger, ali i zašto Sara pokušava da se reši njih.

Pustimo li mašti još malo na volju veoma lako ćemo povezati priču o nestalom jevrejskom zlatu sa madam Deni, koja je nekako upletena u njegov nestanak. Međutim, ostavimo li po strani činjenicu da je reč o porodičnoj spletki koja se proteže kroz generacije, mnogo zanimljiviji podatak je da su Sara i Barbara u stvari SESTRE! Da li će nam naredne epizode serije Igra sudbine razjasniti ovu neobičnu situaciju?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

Advertisement