Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 585. epizoda: ŠOK! Mila je tražila RAZVOD! Ima JEDAN uslov! Evo i KOJI!

Ovome se niko nije nadao

Published

on

Igra sudbine 585

Igra sudbine 585. epizoda:  Sledi šok nad šokovima. Mila više ne veruje Aleksi. Od njega traži samo jedno. Istinu! I ovog puta je ozbiljna. Postavila mu je ultimatum. Ako joj ne bude rekao istinu, ona će tražiti razvod! Šta li će Aleksa odgovoriti?

Una Hristić ne staje. Za stolom Kanačkih započinje još jednu svađu. Ovog puta baca seme razdora. I to između Luke i Alekse, tvrdeći pred svima da je Aleksa Adin omiljeni sin.

Sofija dobija novog saveznika. Igrom slučaja to je ona od koje je pomoć najmanje očekivala – Donka. Iako se činilo da je u službi porodice Kanački, Donka je spremna da izvuče svog džokera iz rukava i nanese konačni poraz Adi! Ime njenog džokera je Sofija!

Strahinja i Hana su sami u dnevnoj sobi kod Pančete. Ili su makar mislili da su sami i da ih niko ne čuje. Ipak, Pančeta ih je sve vreme slušala iz prikrajka. A imala je šta i da čuje. Strahinjinu nepristojnu ponudu. On je zatražio od Hane da uradi nešto što nikada do sada nije uradila. O čemu li je reč? Da li je, možda, došlo vreme da Strahinja zaboravi na Nadu i krene dalje sa novom devojkom? Saznaćemo uskoro.

Za to vreme u kući Kanačkih haos se nastavlja. Ada traži od Lile da se urazumi i da ne naseda na teticine trikove. U tom trenutku Lila počinje da plače, pitamo se ZAŠTO!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

Advertisement