Connect with us

STARS

SLOBODA MIĆALOVIĆ ima veliku tajnu! Ovo NISTE znali o našoj POPULARNOJ GLUMICI!

Zvezda najgledanijih domaćih serija i filmova otkrila nešto što o njoj nismo znali

Published

on

Tajne vinove loze 2 (7)

Sloboda Mićalović, bez sumnje jedna je od naših najpopularnijih i najtraženijih glumica. Uloge u mnogobrojnim serijama, mahom najgledanijim, kao i hit filmovima, obeležile su njenu karijeru i doprinele tome da njeno ime bude garancija uspešnog projekta. Poslednja u nizu rola koje je Sloboda dočarala jeste ona u filmu „Čudotvorac Tumanski“ čiju smo TV premijeru imali priliku da pratimo 7. novembra na Prvoj.

Upravo zahvaljujući ovoj roli i filmu, Sloboda nam je otkrila nešto o sebi što do sada nismo znali, mada jesmo naslućivali. Glumica je poručila da je vera važan deo njenog života i da se njom vodi u životu.

Slavna glumica kaže da je rado prihvatila da igra u filmu u kom su opisana čuda iz manastira Tumane kod Golupca.

– Verujem u Boga, u ljubav, u Isusa… Moramo da verujemo u čuda da bi se dešavala. Ako nemamo veru, ništa nam ne preostaje u životu. Ljudi čije smo priče prebacili u film su živi i oni su posvedočili da su im se dogodila čuda i da ih je Sveti Zosim iscelio – rekla je glumica, koja u ovom ostvarenju igra Mariju, čije je dete progovorilo nakon liturgije u ovoj svetinji.

Sloboda je sa suprugom Vojinom Ćetkovićem i ćerkama posetila manastir Tumane i pre rada na filmu.

– Pre snimanja sam sa svojom porodicom otišla da obiđem manastir Tumane, gde su iguman Dimitrije i čitava bratija bili divni domaćini. Oni su mi tada predstavili svoju ideju i ja sam se, naravno, odazvala. Bilo je uzbudljivo snimati ovaj film, jer smo radili na autentičnoj lokaciji, u samom manastiru, dok je većina ekipe bila smeštena u konacima – rekla je Mićalovićeva.

U ovom filmu, koji je rađen po istinitim događajima koje je iguman Dimitrije Plečević opisao u svojoj knjizi „Manastir Tumane: Čudo ljubavi Božije“, glume i Nebojša Dugalić (Bojan), Paulina Manov (Jelena), Anđelika Simić (Ana) i drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/Informer

Foto Printscreen

 

Advertisement