Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE donosi NAJVEĆI ŠOK od početka serije! Stižu BARBARINI RODITELJI! Evo i KO SU!

Ada je u velikoj opasnosti!

Published

on

Barbara Buha u seriju „Igra sudbine“ donela je žestok zemljotres. Iako prvobitno zamišljena kao sporedan lik, čini se da je Barbara preko noći postala glavni antagonista serije, pa da je čak i ukrala šou Sofiji Šubarević. Dežurnoj lošoj devojci popularne sapunice.

Barbarina životna priča i neobična povezanost sa porodicom Kanački ono je što su ovu zagonetnu devojku još mističnije prošlosti učinile nezaobilaznom junakinjom svake zakulisne radnje.

Ipak, slutimo da će Barbara tek prodrmati radnju serije „Igra sudbine“.

Znamo da je ona trenutno smeštena na nepoznatoj lokaciji, i da je jedina osoba sa kojom je u kontaktu njen otac.

Zbog toga smo morali da se zapitamo ko su zapravo misteriozni roditelji Barbare Buhe, zašto je Sara Berger pokušala da ih ubije, i da li su oni novi ultimativni neprijatelji porodice Kanački.

S tim u vezi, sasvim je očekivano da ćemo u narednim epizodama konačno upoznati i ostatak ove porodice, i da ćemo napokon saznati pozadinu ove intrigantne priče koja seže duboko u prošlost.

Još nije poznato hoće li se Barbarini roditelji i likom pojaviti u seriji, ali sasvim je sigurno da oni uzimaju sve veći uticaj u seriji i da bi Ada uskoro mogla da se nađe oči u oči sa izvornim neprijateljem, onim u čijoj su službi svih ovih godina bili svi njeni dosadašnji protivnici – Bruner i Nikša pre svih.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

Advertisement