Connect with us

Domaće serije

“JUŽNI VETAR: NA GRANICI” duva u RUSIJI: Pogledajte NOVE FOTKE sa snimanja! U ekipi i junakinja serije “LUTKICE”

Očekuje nas spektakl kakav do sada nije viđen na domaćim malim ekranima

Published

on

Juzni-vetar-Na-granici-Milos-Bikovic-Milos-Avramovic-Miodrag-Radonjic

Dočekali smo i taj dan. Miloš Biković, junak krimi sage “Južni vetar”, potvrdio je nedavno da se premijera druge sezone serije pod nazivom “Južni vetar: Na granici” očekuje posle Nove godine.

Nakon što je snimanje završeno u Hrvatskoj, autorska ekipa serije preselila se u Rusiju, gde ovih dana nastaju poslednji kadrovi popularne serije. Nastavak serijala “Južni vetar”, koji će se sastojati od 10 epizoda, donosi neočekivane obrte i u radnji i u razvoju likova.

Pitanje “Južnog toka” postaje okosnica još jednog, istorijski i geografski neminovnog sukoba između Istoka i Zapada na tlu Srbije, uslovljavajući politička previranja i sukobe na svim nivoima vlasti, uz učešde stranih službi. U svemu tome, Petar Maraš vodi svoje bitke.

Juzni-vetar-Na-granici-Milos-Bikovic-Miki-Manojlovic

„Juzni vetar: Na granici“: Miloš Biković i Miki Manojlović

Neminovno i očigledno gubeći poziciju vođe srpskog podzemlja, prinuđen je da sa svojom porodicom i ekipom preduzima sve rizičnije poteze, uključujući i ucenu vlasti, ne bi li preživeli rat koji mu je nametnuo njegov nekadašnji vođa – Crveni.

Pored vodećih likova Petra Maraša (Miloš Biković), Baće (Miodraga Radonjića) Sofije (Jovana Stojiljković), Cara (Mikija Manojlovića), Crvenog (Aleksandar Berček) i drugih, u ovoj sezoni obrte donose i novi likovi koje tumače i proslavljeni američki i ruski glumci.

Time će projekat “Južni vetar: Na granici”, i na ekranu i u stvarnosti podeljenom svetu, u istom kadru, na istom setu spojiti umetnike iz različitih delova sveta, ono što se trenutno čini nespojivim.

Oksana-Akinsina-Larisa

„Južni vetar: Na granici“: Oksana Akinsina kao Larisa

Larisa (tumači je Oksana Akinšina) – Pripadnica ruske tajne službe, vojno obučena i spremna za svaki zadatak, željna dokazivanja zbog posebne pozicije unutar službe, uslovljene porodičnim vezama. U Srbiju je poslata da ubrza proces koji bi doveo do realizacije “Južnog toka”.

Aleksej-Grisin-Sergej

„Južni vetar: Na granici“: Aleksej Grišin kao Sergej

Sergej (Aleksej Grišin) – Ruski čovek “na terenu”, čiji je stvarni identitet i posao zamaskiran pozicijom direktora kompanije koju je Rusija kupila tokom procesa privatizacije u Srbiji.

Vilijam-Boldvin-Voren

„Južni vetar: Na granici“: Vilijam Boldvin kao Voren

Voren Skot (Vilijam Boldvin) – Karijerni diplomata i bivši ambasador, ogrezao u hedonistička preterivanja svake vrste, zbog kojih, po završetku diplomatske karijere ostaje u Srbiji, sada kao vlasnik konsultantske firme. Iako njegovo nedogovorno ponašanje predstavlja rizik, angažovan je od strane svojih nekadašnjih pretpostavljenih da lobira na političkoj sceni Srbije.

Erik-Roberts-Dzon

„Južni vetar: Na granici“: Erik Roberts kao Džon

Džon Bredli (Erik Roberts) – Penzionisani agent CIA (nakon neuspele misije nakojoj je već sarađivao sa Vorenom) koji počinje da radi za naftni konglomerat u čijem interesu je da spreči zavisnost Zapadne Evrope od ruskog gasa.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram, Promo Nemanja Miščević

Advertisement