Connect with us

Top Story

Evo KAKO zvezde serije IGRA SUDBINE izgledaju u STVARNOM ŽIVOTU! NJU nikada ne biste PREPOZNALI (FOTO)

Kada se ugase kamere oni izgledaju POTPUNO DRUGAČIJE!

Published

on

Od-jutra-do-sutra-Igra-sudbine

Glumci popularne serije „Igra sudbine“ postali su nerazdvojni, pa tako često imamo prilike da ih vidimo kako zajedno uživaju kada nisu na setu.

To je na društvenim mrežama potvrdila i čuvena Pančeta, koju glumi Sandra Bugarski. Ona je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija sa Milanom Bosiljčićem, koji je u popularnoj seriji tumačio lik Komarca.

Pančeta i Komarac uživali su u sunčanom danu na jednom splavu, a sve vreme su bili opušteni i nasmejani. Kako poznati glumci uživaju pogledajte u nastavku, i otkrijte da li se razlikuju od onoga kako su predstavljeni u seriji.

 

Sandra Bugarski je na glumačkoj sceni više od 25 godina, a najviše je bila angažovana u pozorištu. Još od 1995. godine je stalni član BDP, a predstave u kojima je igrala su „Tri klase i gospođa Nušić“, „Let iznad kukavičjeg gnezda“, „Bar sam svoj čovek“, „Ćeif“, „Delirijum tremens“…

Publika ju je do sada gledala u serijama „Psi laju, vetar nosi“, „Pozorište u kući“, „Sumnjiva lica“, „Senke nad Balkanom“ i druge, a najveću popularnost stekla je zahvaljujući seriji „Igra sudbine“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Bugarski (@sandra_bugarski)

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/ Prva

Foto Printscreen

 

Advertisement