Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE Ada Kanački ima NOVOG NEPRIJATELJA! I to NAJOPASNIJEG do SADA! Evo i KO je ONA!

Sprema se neopisivi HAOS!

Published

on

Igra sudbine po običaju ne zna za dosta. Kočnica odavno nema, a nove epizode jedna za drugom povlače i nova uzbuđenja. Ovog puta stiže jedno kom se niko nije nadao. Reč je o šoku u čijem se korenu krije konačni rasplet jedne od najzamršenijih veza od početka emitovanja serije Igra sudbine.

Koja je veza porodica Buha, Kanački i Berger? Čini se da ćemo ovog puta konačno dobiti odgovor na ovo pitanje. I taj odgovor ima ime i prezime. A ono glasi – Donka Desaeli.

Ispostavlja se da je upravo baronica Donka ta koja je povezana sa svim porodicama, i to naravno, na njoj svojstven način – preko kreveta i intriga. Kako drugačije.

Naime, Donka je, kako se ispostavilo bila u vezi sa ujakom advokata Une Hristić i Barbare Buhe. Ali to nije sve. Ona je bila, pre svega, bliska prijateljica Barabarinih roditelja. A o njenoj tajnoj vezi sa pomenutim ujakom, kako je to Donka otkrila, najviše je znala Barbarina majka. Pitamo se zašto.

Na isti način Donka je bila povezana i sa porodicom Kanački. Poznata kao čuvena otimačica muževa, Donka je ovog puta oko bacila na Lilinog izabranika, ali ni to nije sve.

Donka je imala skrivene veze i sa Brunerom, kao i sa mnogim drugim neprijateljima porodice Kanački.

Upravo zbog toga i zabrinjava informacija da je Donka spremna da se vrati u igru, i to na strani zla. Iako je pristala na dogovor sa porodicom Kanački, a pre svega sa Adom, činjenica je da je Donka u međuvremenu ojačala i sada je spremna da se napokon obračuna sa Adom. I to žestoko. Iz rukava vadi sve svoje džokere i baca ih u Donkinom pravcu.

Koji od njih će pogoditi Adu Kanački – uskoro ćemo saznati.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/ Prva

Foto Printscreen

Advertisement