Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 589. epizoda: ŠOK! Mila je spavala sa Nikšom! Evo ŠTA će Aleksa URADITI!

U ponedeljak 14. novembra od 20.00 na TV Prva

Published

on

Igra sudbine 589. epizoda: Nikša je učinio ono najgore. Iskoristio je Milu kako bi je okrenuo protiv Alekse i porodice Kanački. Izmanipulisao je njeno pijanstvo i predstavio Aleksi da je Mila noć provela u njegovom krevetu. Iako je svima jasno da Mila to ne bi učinila, policija je po dolasku na Nikšinu adresu zatekla klasičnu scenu preljube.
U međuvremenu Lila izveštava Pančetu o tome da je Mila prevarila Aleksu, i to sa Nikšom. Trač se širi dalje, a ništa manje odmoći u sakrivanju sramote neće pružiti ni Una koja će u odsudnom trenutku na trpezu porodice Kanački izneti sve ono što je Ada pokušala da sakrije. Čak i to da je doktorka ubila MIlinu bebu.
Strahinja u panici insistira na tome da on i Zaviša odnesu USB sa važnim podacima iz Kan Holdinga NIkši kako bi on obavio svoja zaduženja prema Vukašinu i Aleksi.
Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

Advertisement