Connect with us

Domaće serije

ZAVRŠENO SNIMANJE serije “TAJKUN 2”: Evo KAD STIŽE i na KOJIM KANALIMA gledamo nastavak!

Uzbudljiv zaplet nastavka

Published

on

Tajkun 2 (4)

Prošlog vikenda pala je poslednja klapa serije “Tajkun 2” Đorđa Milosavljevića, a nove epizode druge sezone na male ekrane Superstara i RTS stižu tokom sledeće godine, najavljeno je iz “Fajerflaj produkcije”.

Publici je u prvoj sezoni dočaran turbulentan život moćnog tajkuna, koga igra Dragan Bjelogrlić, i njegove neusklađene porodice u trenutku kad i država i moćni neprijatelji prete da unište njegovo poslovno carstvo. Na kraju desete epizode Vladan je pao na zemlju uz hit “Odiseja” Lea Martina. Ipak, izgleda da je preživeo.

U novoj sezoni priča biva zakomplikovana ličnim i poslovnim odnosima koje Simonović ima s dvojicom novih tajkuna.

– Druga sezona se dosta razlikuje od prve jer prati više linija priče. Vladan Simonović više nije dominantan. Prija mi ova uloga i najbolje se osećam samo kao glumac. Fokus je na Mili, a možda se u trećoj vratimo na sina. Kreativni tim postavlja priču – rekao je ranije Bjelogrlić medijima.

Hrvatski glumac Dejan Aćimović tumači tajkuna Kostu Balabana, vlasnika kompanije “Balaban”, a Marka Grabeža gledaćemo u ulozi Dušana Tadina, koji stoji na čelu kompanije “Stratos”. U nastavku su tu i Miloš Petrović Trojpec, Ana Stefanović Bilić, Branislav Trifunović, Nada Šargin, Mirko Vlahović, Jelena Đokić, Miloš Cvetković, Filip Radovanović i Milica Trifunović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Firefly

Izvor Kurir

Advertisement