Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE ŠOK! Strahinja više NIKADA neće videti RUŽU! A evo i ZAŠTO!

Svemu je KRAJ!

Published

on

Igra sudbine 588

Igra sudbine i dalje ne prestaje da nas iznenađuje. Ovog puta posle dugo čekanja napokon nam je ponudila razrešenje za sudbinu jedne od junakinja o kojoj se u poslednje vreme već dugo viđa. Naravno, reč je o Nadi Galić. Iako je Nada bila sastavni deo ekipe još od početka ove serije i njena životna priča bila je jedna od glavnih crta radnje serije, poslednjih nekoliko nedelja, čini se da ona pada u drugi plan.

Kraj treće sezone Nada je dočekala na granici sa Ružom. Nakon što je napustila zemlju, Nadu nismo ponovo videli u seriji. Dobili smo informacije da je napustila zemlju i da je trenutno u Napulju sa Ružom. Ipak, to nije i poslednje što smo čuli o Milinoj i Debeljkovoj sestri.

U poslednjoj epizodi od uznemirene Pančete saznali smo da je Nada otišla za Argentinu. Baš tamo gde su svoje učešće u seriji završili i mnogi drugi učesnici serije. Hoće li se Nada pridružiti Nori i Dodi, recimo, ili ipak postoji mala šansa da se sa Ružom ipak vrati u Srbiju za sada ne znamo.

Ono što je trenutno sigurno, makar prema trenutnom kursu radnje serije jeste to da Strahinja neće ponovo videti ni svoju bivšu suprugu ni njihovu ćerku Ružu.

A da li će to implicirati novi pravac za lik koji od početka serije tumači glumac Ammar Mešić, odnosno hoće li se nešto promeniti u karakteru Strahinje? Hoće li težak život i svi njegovi izazovi napokon ostaviti traga na mladom napaćenom čoveku, te će on postati jedan od novih starih negativaca ove uzbudljive priče? Videćemo u narednim epizodama.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

 

Advertisement