Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Serija MALA SUPRUGA menja IME! Evo KAKO će se SADA ZVATI!

Ovome se NIKO nije NADAO!

Published

on

Mala supruga

Mala supruga u novoj sezoni donosi neočekivan preokret! Saznaj prvi i KOJI!

Igra sudbine serija je produkcije Innovative koja je i sa novom sezonom potvrdila da nema u planu da prepusti tron najgledanijeg TV sadržaja na našim malim ekranima, ali i da uspori ritam u maštovitim zapletima i intrigama. Pred nama je jubilarna 600. epizoda popularne serije, a kako u intervjuu za naš portal najavljuje producent Nikola Burovac – do 1000. nema stajanja.

– Ponosan sam što kao produkcija stojimo iza ove serije. U nastavku nam slede novi preokreti, biće tu i nekih povratnika iz ranijih epizoda, zanimljivih novih likova, kao i promene u samoj radnju, malo ćemo krenuti i u nekim drugim pravcima,. Gledaocima svakako neće biti dosadno. Žarko Jokanović priču vodi u čak i za nas neočekivanim pravcima, tako da niko od nas ne može ni da nasluti šta će se sve u seriji dogoditi za nekih mesec dana – poručuje Burovac, dodajući da za koji dan počinje i snimanje druge sezone serije „Mala supruga“ koja će se razlikovati u odnosu na prvu, i to ne samo po žanru.

– Druga sezona imaće elemente trilera, a biće i razlike u samom nazivu serije. Imaće taj nastavak „Mala supruga: Gresi prošlosti“ – otkriva za Film i TV producent, ističući da serija neće biti direktan nastavak, već će napraviti iskorak u odnosu na sve što smo do sada videli na malim ekranima i ponuditi u produkcijskom pogledu jednu novu formu serije.

Da li to znači da će nam nova sezona doneti kombinaciju sadašnjosti i prošlosti u jednoj seriji videćemo naredne godine za kada je i planirano emitovanje novih epizoda.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Promo Prva

Advertisement