Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO: SERIJA BUNAR počinje da se emituje na TV PRVA! A evo I KADA!

Nova domaća serija stiže na male ekrane

Published

on

Bunar 1 epizoda

Bunar posle kanala Superstar stiži na nacionalnu televiziju. A evo i KOJU!

Navikli smo da nam se iz produkcijske “kuhinje” Predraga Gage Antonijevića i Nataše Drakulić uvek servira TV hit. Posle uspešnih serija “Ubice mog oca”“Državni službenik” i “Pevačica”, te filma “Dara iz Jasenovca”, stiže “Bunar”! Nova TV poslastica za gledaoce, posebno ljubitelje krimi-drama!

Serija „Bunar“ emitovaće se ponedeljkom od 14. novembra u 22.00 (dve epizode) na TV PRVA!

Serija “Bunar” je drama egzistencijalizma. Potraga za smislom. Za odgovorom zašto, zapravo, postojimo na ovom svetu. Glavni junak – profesor filozofije Radomir Pavlović (Igor Đorđević, ujedno i glavni kreator serije) traži upravo to – smisao. On je na vrhuncu svoje moći kada krene na taj put – dovoljno mlad Selimovićevih četrdesetih, a opet nedovoljno star da razume sve što će ga na tom putu snaći.

Glavni junak serije “Bunar” je profesor filozofije Radomir Pavlović, kojeg igra Igor Đorđević.  On je na vrhuncu svoje moći – dovoljno mlad u četrdesetim, a opet nedovoljno star da razume sve što će ga na životnom putu snaći. Radomir ima 45 godina i na početku priče on je najlepši i uspešan profesor omiljen u medijima i pisac kultne knjige – ali jedno saznanje menja sve preko noći. Radomir odlučuje da se vrati u svoju kuću, u rodno selo u Šumadiji, ali ni ono više nije onakvo kakvim ga on pamti.

Filozofski posmatrano ima povrataka koji nas ne vrate sebi, nego nas još više udalje od nas samih. Nekad ih biramo, nekad nas zateknu ili nemamo izbora, a nekad nas odvedu putevima koje ne možemo ni da sagledamo. Radomirov put kroz dve epizode ponedeljkom na Prvoj od 22.00 gledamo i pratimo. Na tom putu on će se ukrstiti s mnogima: zatečenim, zaboravljenim, novim i nepoznatim licima. A svaki taj  susret u životu, neminovno će doneti promene. U bunaru Radomir gleda svoj odraz i traži odgovore…

Pored Igora Đorđevića, glume i Nataša Ninković, Zoran Cvijanović, Ljubomir Bandović, Boris Milivojević, Vesna Trivalić, Nikola Pejaković, Nenad Okanović, Denis Murić, Miodrag Dragičević, Marko Janketić, Milica Gojković, Tatjana Кecman, Dejan Tončić, Miša Obradović, Nenad Jezdić, Bogdan Diklić, Petar Zekavica, Igor Borojević, Vasilije Turčinović i mnogi drugi.

Idejni tvorci serije su Predrag Gaga Antonijević i Igor Đorđević. Đorđević je uz Natašu Drakulić radio i na scenariju ove serije, a sa Mašom Nešković delio je i rediteljsku ulogu.

 

 

Advertisement