Connect with us

Domaće serije

Otkrivamo SVE o seriji POPADIJA! Evo KO je stvarno DESA i ZAŠTO je NIKO ne VOLI! OVOME se NIKO nije NADAO!

Evo o ČEMU je reč!

Published

on

POPADIJA je nova domaća serija čijih ćemo 15 epizoda uskoro gledati na TV Prva. Serija nastala po ideji Zorana Lisinca i Jelene Volf Lisinac, a u režiji Slobodanke Radun emitovaće se od 18. novembra petkom u 22.00, a glavne uloge pripale su Nini Seničar i Dejanu Bućinu. Serija govori o životu mlade, atraktivne i moderne Desanke Dese Burić koja se po povratku iz Los Anđelesa zaljubljuje u Milana (Bućin), koji završava studije teologije.

Njihova veza ubrzo prerasta u brak, a Milan po zvršetku studija postaje pop i dobija prvu parohiju u malom selu u okolini Kruševca. Desi se posle Njujorka i Los Anđelesa ne dopada preterano ideja o tome da da postane popadija u Donjem Vrcnju, a uskoro će otkriti da ni meštani nisu previše oduševljeni ovom idejom.

– Ovo je za mene specijalan projekat i želela sam da budem deo serije otkako sam pročitala prvu epizodu – poručila je Nina Seničar u intervjuu za TV Novosti, otkrivši pritom da su zbog ove serije ona, Zoran Lisinac i Dejan Bućin morali da se vrate u Srbiju, budući da su u tom trenutku svi živeli u inostranstvu. U nastavku lepa glumica, TV voditeljka i bivša misica otkriva ko je u stvari Desa.

– Desa je snažna žena koja je verovatno prvi put u životu osetila pravu ljubav. Zabavljala se sa tipovima koji su uvek imali ili dosta novca ili su bili poznati sportisti i glumci, a koji je nisu tretirali na pravi način. Pošto je bila primorana da se iz Amerike vrati u Srbiju, Desa je upoznala studenta teologije MIlana, koji ju je iznenadio svojom iskrenošću, neposrednošću i spremnošću da joj se posveti. Na prvi pogled deluje, možda, površno, ali iza te fasade buntovnice krije se veliko srce. Desa ima jak stav o svemu i voli da radi stvari na njen način. A to joj ne donosi veliku popularnost u njenoj sredini – otkriva Nina Seničar, dodajući da će je na kraju ljudi ipak zavoleti jer je jedinstvena.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/ TV Novosti

Foto Promo

 

Advertisement