Connect with us

Sports

Svetsko prvenstvo u fudbalu – KATAR 2022: Saznajte šta nas sve očekuje na RTS-u!

Od 20. novembra do 18. decembra

Published

on

Svetsko-prvenstvo-u-fudbalu-Katar-2022-Aleksandar-Stojanvic

Svetsko prvenstvo u fudbalu, RTS će ispratiti na do sada neviđen način. Na licu mesta biće ekipa novinara, snimatelja, producenata i tehničara, koji će pratiti događaje sa lica mesta, a posebno ono što se događa sa našom reprezentacijom.

Posebna tema kojom će se baviti ekipa u Kataru, biće atmosfera u Dohi među navijačima, pored stručnog komentarisanja i praćenja svih 64 utakmica koje će biti u direktnim prenosima na RTS-u.

Istovremeno, u Beogradu, u do sada najmodernije opremljenom studiju, ekipa novinara i voditelja snimaće svakodnevnu emisiju „Biser pustinje“.

Pripremljen je i specijalni hologram pomoću kojeg će voditelj u Dohi istovremeno biti i u Beogradu, dok će specijalnom animacijom novinar iz Beograda imati mogućnost da pomoću šahovske table i igrača na njoj analizira utakmicu.

Biće tu i sudijskih analiza, ali i posebno dizajniranih najava sutrašnjih mečeva. Neizbežan će biti i blok zanimljivosti iz sveta koji se odnosi na dugo čekano Svetsko prvenstvo. Sve ovo realizovaće ekipa sportske redakcije uz pomoć kolega iz zabavnog programa.

U Kataru će se nalaziti ekipa na čelu sa urednikom sportske redakcije Zoranom Markovićem, uz novinare Aleksandra Stojanovića, Predraga Strajnića, Miloša Krivokapića, Nemanje Matića i Dušana Albijanića.

A u Beogradu Peđa Milinković, Dragana Kosjerina, Jovan Memedović, Vladimir Mijaljević, Svetlana Danilović, Tamara Rakić, Luka Jevtović, Stefan Bendić, Nenad Đurović, Kristina Radenković i Vinka Marinović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement