Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 594. epizoda: ŠOK! Matija ucenjuje Aleksu, a evo I KAKO! Sledi HAOS!

Vreme je da svi otkriju Matijino PRAVO LICE!

Published

on

Igra sudbine 594

Igra sudbine 594. epizoda: Matija se vraća u Kan Holding. Ali pod novim uslovima. On od Alekse traži novu poziciju. A uskoro ćemo saznati i zašto!

Mila je unajmila privatnog detektiva kako bi pronašla doktorku koja joj je ubila bebu. Međutim, on joj je odnekle poznat. Pitamo se odakle?

Taman što su svi pomislili da je Donka ovog puta ipak odlučila da igra za pravi tim, ona je uspela da nas ubedi u suprotno. Kada je Ada zaspala pod uticajem lekova koje su joj dali Luka i Aleksa ona se ušunjala u njenu kancelariju i tamo pronašla dokument koji će joj doneti konačnu pobedu. O čemu li je reč?

Za to vreme Vukašin se bori za Ivanovu slobodu. I dok je cela porodica zgranuta onim što se dogodilo, Olga slučajno saznaje da je zahvaljujući njenoj nepromišljenosti u zatvoru završio Ivan.

Pančeta je rešena da Strahinji ne dozvoli da maltretira Tiću jer on nije kriv za ono što je Strahinja saznao o Nadi.

Na Lilinu optužbu da je Jasna kriva za to što je Ivan završio u pritvoru, Jasna je briznula u plač.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

Advertisement