Connect with us

Sadržaj epizoda

EKSKLUZIVNO Žarko Jokanović za FILM I TV otkriva: Da li TV PRVA stvarno UKIDA seriju IGRA SUDBINE!

Šta se dešava sa serijom „Igra sudbine“?

Published

on

Igra-sudbine-Aleksa-i-Mila

Igra sudbine serija je koja nedvosmisleno već tri godine kontinuirano drži rekord u gledanosti, ali i popularnosti. Trenutno se na TV Prva emituje četvrta sezona čuvenog serijala, a do kraja ove nedelje približićemo se i jubilarnoj 600. epizodi. Nažalost, istu nećemo i pogledati u predviđenom roku, jer, šoka li velikog za nas – u programskoj šemi TV Prva za narednu nedelju serije „Igra sudbine“ NEMA. U terminu na koji smo navikli emitovaće se serija „Od jutra do sutra“.

Vođeni ovom informacijom kontaktirali smo scenaristu serije Žarka Jokanovića koji nam je i zvanično raščivijao o čemu je reč.

– Serija „Igra sudbine“ ide na kratku pauzu u emitovanju i to zbog početka Svetskog prvenstva u fudbalu. Po završetku prvenstva, „Igra sudbine“ se vraća na male ekrane. Nema razloga za brigu – obavestio nas je Jokanović, istakavši da za nastavak priprema nezaboravne avanture glavnih junaka koje će nas još više oduševiti.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Promo Prva/ Aleksandar Krstović

Advertisement