Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 596. epizoda: ŠOK! Ada Kanački je saznala SVE! Evo KO je sa NIKŠOM ubio Barbarine RODITELJE!

U subotu 19. novembra od 20.00!

Published

on

Igra sudbine 596. epizoda (1)

Igra sudbine 596. epizoda: Vukašin je otkrio Adi nešto što do sada nije znala. Misterija je rešena. Nikša je ubio Barbarine roditelje. Ali u toj zaveri nije bio sam. Njegov saučesnik je Sara Berger.

Nada je pobegla u Argentinu, Strahinja je očajan. Zbog toga će pribeći najnižim strastima. Na seansi kod doktorke Berger upitaće je gde se nalazi granica koju on ne sme da pređe. Da li to znači da nam sledi romansa između Sare i Strahinje?

Nikša je saznao da mu je neko postavio prisluškivač u sobu! Dolazi sa telohraniteljima i naređuje da se soba pretraži. U tom trenutku tu je i Vasilisa. Ona je bila prisutna kada Strahinja postavljao prisluškivač. Da li će ga odati?

Epizoda puna šokova obeležiće prvi dan vikenda pred nama. U kući Kanačkih ponovo je izuzetno turbulentno. Neprijatelji se pojavljuju iz svakog ćoška. Ali to nije najveći problem. Najveća pretnja stiže od onih koji su glumili prijatelje, ali su se odlučili za izdaju.

Mila je odlučila da svoje poverenje podari detektivu čiji je brat uhapsio Aleksu. Da li je bilo pametno da uradi tako nešto? Saznaće uskoro.

Detektiv joj je otkrio ko se krije iza ubistva njene bebe i o kakvoj zaveri je reč. Međutim, saznala je još nešto što ju je dovelo do očaja. Za sve ovo znao je neko kome je ona beskrajno verovala. Reč je o Aleksi! Njemu je doktorkina komšinica sve ispričala.

Da li će ovo biti poslednji šamar zbog kog će Mila ostaviti Aleksu?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

Advertisement