Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO: Evo ŠTA je u HOROSKOPU lepa Dessa iz serije POPADIJA! Nina Seničar POLUDELA kad je SAZNALA!

Ovo NIJE očekivala!

Published

on

Popadija

Popadija je nova serija od 15 epizoda koja se od 18. novembra emituje na kanalu TV Prva, petkom u 22.00. Prva epizpda već nas je uvela u život popa Mikija i njegove novopečene popadije Desse, a seljani Donjeg Vrcnja od samog starta rešili su da lepoj globtroterki život u malom šumadijskom selu pretvore i u pakao i objasne joj da Srbija nije Holivud. Međutim, ni Dessa im neće ostati dužna. Već u prvoj epizodi stavila im je do znanja da ima snage, ali i umeća da sama sebi brani.

Iako joj protivnici, a među njima prva Živana, svrgnuta popadija prethodnog popa Marinka, nisu nimalo naivni, Dessin pređašnji život naučio ju je kako da se bori sa raznim nedaćama. Pa čak i sa prepredenim srpskim seljanima.

– Kada sam pročitala scenario prvi put, odmah mi se dopao, ali kada sam otkrila da je Dessa, baš kao i ja, u horoskopu škorpija, to me je odmah kupilo, i presudilo da prihvatim ulogu – otkrila je lepa manekenka, glumica i TV voditeljka Nina Seničar.

A evo ko je njena junakinja i kako je završila kao popadija u Donjem Vrcnju.

Desanka Dessa Burić ima 36 godina. Ona je bivši top model sa „propalom“ karijerom u inostranstvu. Deportovali su je iz Amerike, gde joj je radna viza istekla. Zabavljala se sa tipovima koji su uvek ili imali dosta novca ili su bili poznati sportisti ili glumci koji je nisu tretirali na pravi način.

Pošto je bila primorana da se vrati za Beograd, Dessa je upoznala Milana (Mikija), studenta teologije, koji ju je iznenadio svojom iskrenošću, neposrednošću i spremnošću da joj se posveti. Njihova veza je brzo eskalirala do braka, nakom čega je on postao pop sa parohijom u jednom malom župskom selu.

Dessa je veoma besna što je od Los Anđelesa do Njujorka završila u nekakvom srpskom selu. Vremenom ona razvija plan da njenog muža „dobaci“ do Los Anđelesa u pravoslavnu crkvu – kako bi se i ona samim tim vratila.

U međuvremenu, moraće da izdrži i preživi selo. Dessa je drčna, buntovnik sa urbanim stajlingom i feminističkim pogledima. Ona ima svoj onlajn brend – „candymouth“ kroz koji prodaje robu koju dizajnira i plasira putem Instagrama.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Prinstskrin

Advertisement