Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE odlazi na PAUZU! A evo KADA kreću NOVE EPIZODE!

Čeka nas veliko iznenađenje!

Published

on

Igra sudbine

Najgledanija i najdugovečnija serija u Srbiji “Igra sudbine” koja je osvojila srca milionskog auditorijuma odlazi na zasluženu pauzu, a umesto nje od 20.00 Prva TV emitovaće popularnu telenovelu “Od jutra do sutra”.

Glumci “Igre sudbine” već više od dve i po godine vredno rade kako bi gledaocima Prve televizije priuštili svakodnevno uživanje kraj malih ekrana. Ova očaravajuća telenovela drži rekord kao domaća serija sa najvećim brojem proizvedenih epizoda, ali na tome sjajna ekipa neće stati.

Iako odlaze na kratku pauzu, pripreme su već u toku za nastavak nove sezone koja nas očekuje od 15. decembra, a koja će vernoj publici doneti pregršt novih neočekivanih obrta intriga i skandala, ali iznad svega nastaviti da ističe porodične i prijateljske odnose, ljubav i najčistije emocije.

Ova uzbudljiva drama nastaviće da živi svoj život uskoro na Prvoj, a do tada gledaoci će uživati u jednako popularnoj seriji “Od jutra do sutra” u dva termina. Od ponedeljka, 21. novembra svakog radnog dana od 20.00 prikazivaće se po dve epizode “Od jutra do sutra”, dok će se vikendom emitovati jedna epizoda od 20.00.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Promo

 

Advertisement