Connect with us

Domaće serije

ŠOK! IGRA SUDBINE SKINUTA SA PROGRAMA! A evo KOJA serija će je ZAMENITI!

Ovome se NIKO nije NADAO!

Published

on

Igra sudbine 721

Igra sudbine, kao što smo već videli odlazi na zasluženu pauzu, a koja popularna serija će je zameniti saznali smo danas. Zbog fudbalskog prvenstva u Kataru, popularnu sapunicu nećemo gledati sve do 15. decembra. A svi se pitaju – koju seriju hoćemo?

Umesto nje od 20.00 Prva TV emitovaće popularnu telenovelu “Od jutra do sutra”. Glumci “Igre sudbine” već više od dve i po godine vredno rade kako bi gledaocima Prve televizije priuštili svakodnevno uživanje kraj malih ekrana.

Ova očaravajuća telenovela drži rekord kao domaća serija sa najvećim brojem proizvedenih epizoda, ali na tome sjajna ekipa neće stati. Iako odlaze na kratku pauzu, pripreme su već u toku za nastavak nove sezone koja nas očekuje od 15. decembra, a koja će vernoj publici doneti pregršt novih neočekivanih obrta intriga i skandala, ali iznad svega nastaviti da ističe porodične i prijateljske odnose, ljubav i najčistije emocije. Ova uzbudljiva drama nastaviće da živi svoj život uskoro na Prvoj, a do tada gledaoci će uživati u jednako popularnoj seriji “Od jutra do sutra” u dva termina. Od ponedeljka, 21. novembra svakog radnog dana od 20.00 prikazivaće se po dve epizode “Od jutra do sutra”, dok će se vikendom emitovati jedna epizoda od 20.00.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Promo

Advertisement