Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 597. epizoda: Sledi NAJVEĆI ŠOK od početka SERIJE! Kanački su IZBAČENI NA ULICU! A evo i KO ih je IZBACIO!

U nedelju, 20. novembra

Published

on

Igra sudbine 597. epizoda: U vili Kanački se priprema svečani ručak povodom Ivanovog izlaska na slobodu, ali ono što sledi niko nije očekivao. U kuću dolazi izvršitelj. Pita da li su tu Ada, Ivan, Luka i Aleksa. Da li je plan negativaca i Adinih neprijatelja konačno počeo da se ostvaruje? Da li su izvršitelji došli da bi Kanačke izbacili na ulicu?

Matija je pobesneo! Uveren je da ga je Sofija izdala. U trenutku kada bude počeo da je davi, u kancelariju će uleteti Nemanja. Pokušaće da ih prekine, ali da li će to Matiji samo razbuktati gnev? S obzirom na to da je on ljubomoran na Nemanju, nije isključeno da će i njega napasti.

Vid je poludeo. Ljubomora, ali i osveta su ga doveli do tačke pucanja. Do trenutka kada je zgrabio pištolj i pojurio da ubije Luku!

Taman kad je obezbedio sve detalje paklenog plana da uništi Kanačke dogodilo se nešto što nije mogao ni da sanja. Otrovan je! A pitamo se KO mu je presudio i da li će preživeti. Iako bi svi pomislili da se u ulozi trovača našla Tea, Marinkova desna ruka, postoji li mogućnost da se iza svega kriju Vasilisa i Zaviša?

Riter se vratio u seriju, a sada je angažovan od strane najuticajnijeg mogućeg čoveka – Barbarinog oca. On je dobio listu zadataka, odnosno ljudi koje treba da ubije, a Barbara je toj listi dodala još jedno ime. Ona želi da Riter ubije Milu!

Nova epizoda koja se emituje u nedelju 20. novembra od 20.00 donosi nam toliki broj iznenađenja da će nam trebati čaj za umirenje da bismo epizodu dogledali do kraja.

Za početak – Mila je podnela zahtev za razvod. Ne želi ništa više da ima sa Aleksom. I to će mu reći pravo u oči. Aleksa neće moći da poveruje u ono što je čuo, ali to je jedina istina. Sa njima je gotovo.

U besu će uništiti stan, ali to neće vratiti Milu.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

Advertisement