Connect with us

TV

PREMINUO ZELENI MOĆNI RENDŽER U 49. GODINI! Obožavaoci se opraštaju od čuvenog Tomija!

Džejson Dejvid Frenk bio je jedan od najpopularnijih dečjih idola devedesetih godina

Published

on

Džejson Dejvid Frenk, glumac koji je od 1993. do 1996. godine igrao Tomija Olivera, Zelenog, a potom i Belog Moćnog Rendžera u seriji “Moćni rendžeri”, preminuo je u Teksasu. Kako prenose strani mediji on je izvršio samoubistvo. Njegova supruga Temi ranije ove godine podnela je zahtev za razvod, posle 19 godina braka, u kojem je kao razlog navela to što joj je bio neveran.

– Molimo vas da ispoštujete privatnost njegove porodice i prijatelja tokom ovog užasnog vremena dok se svi pomirimo sa gubitkom tako divnog ljudskog bića. On je veoma voleo svoju porodicu, prijatelje i fanove. Svima će zaista nedostajati – rekla je njegova predstavnica za javnost.

Frenk je pre 5 godina izbačen sa premijere filma “Moćni rendžeri” u kojem se pojavljuje. Glumac i MMA borac je želeo da snimi reakcije publike u sali!

– Ja sam lik iz filma koji je želeo da snimi reakciju publike kada se Ejmi i ja pojavimo na čas. Čim su se naši likovi pojavili na platnu, došli su momci iz obezbeđenja i izveli me napolje – rekao je Frenk medijima i dodao: – Nisam video kraj filma! Svađao sam se s obezbeđenjem koje je tražilo da im predam telefon i rekao sam im ‘ne može.

Ako ste u depresiji ili pomišljate na samoubistvo, postoji više načina da dobijete psihološku pomoć. Broj SOS linije klinike „Laza Lazarević“ je 011/7777-000. Broj Centra „Srce“ za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram Printscreen

Izvor Mondo

Continue Reading
Advertisement