Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Adi je ODZVONILO! Sledi VELIKI PREOKRET! Evo i o ČEMU JE REČ! Povratak jednog muškarca će je UNIŠTITI!

Evo i KO je ON!

Published

on

Igra sudbine Ada

Igra sudbine trenutno odlazi na karaću pauzu. Nove epizode gledamo od 15. decembra, a do tada će se Žarko Jokanović kao scenarista postarati da radnju, koja se trenutno nalazi pred ključanjem, dovede do vrhunca i, sigurni smo, veliki jubilej, odnosno 600. epizodu, učini vrednom pamćenja.

A kako izgleda raspored snaga trenutno? Priznaćete, za Adu Kanački nimalo povoljno. Zle sile su se regenerisale i ojačale. U seriju su počeli da se vraćaju likovi koje smo mnogi smatrali već otpisani. Neki od njih su nas obradovali poput Coletove Katarine, ali daleko je veći broj onih čiji nas povratak plaši.

Da rezimiramo. Matija je ponovo u igri. Vratio se kao surovi robot, hladnokrvan i spreman na sve. Čak i na to da sa Sofijom ponovo udari na Kanačke. Nikša je stari igrač, a niz poteza koje načinio u poslednjih nekoliko epizoda govori nam o tome da je on daleko od ideje da se povuče i odustane od borbe sa Adom Kanački. A poslednja epizoda na scenu nam je vratila i Ritera. Ne sumnjamo u to da ostaje na strani zla.

Uz njih troje, tu su još i Barbara Buha, Donka, čiji interesi i pozicija nikada nisu do kraja jasni, ali verujemo da igra, a ko ne za tim negativaca, onda makar za svoj. Ni uloga Une Hristić kao negativke nije ništa manja, uprkos tome što je nekada bila deo ove porodice. Sara Berger, makar kada je o našem utisku reč, igra najmisteriozniju, ali i najopasniju rolu negativke. Još nam nije jasno da li je Madam Deni njena baba i da li bi se na kraju moglo ispostaviti da Sara u stvari nije loša, već da igra prikrivenog osvetnika koja vođena skrivenim višim interesima pokušava da zaštiti sebe i Kanačke od porodice Buha.

Barbara Buha najočigledniji je negativac. Ona je trenutno u službi Donke, koja očigledno zna mnogo o njenim roditeljima i dedi. Ostaje pitanje kako će je ona zloupotrebiti i iskoristiti.

E, tu na scenu stupa najveći negativac. To je Barbarin deda. Čovek koji sve vreme vuče konce sila zla i plete opasnu mrežu oko Ade Kanački i njene porodice. Koliko smo do sada shvatili, u središtu svega je decenijska osveta zbog izgubljene ljubavi, smrti i otetog jevrejskog zlata. A u kom pravcu će se ova osveta dalje razvijati, videćemo već od 15. decembra.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Promo Prva/IMDb

Advertisement