Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO: IGRA SUDBINE uskoro dobija VELIKO POJAČANJE! Evo KO će se pridružiti SERIJI!

Sledi haos koji će promeniti SVE!

Published

on

Igra sudbine 598. epizoda (1)

Igra sudbine 598. epizoda donela nam je niz šokova koji su nas ostavili u neizvesnosti. Sve u šta smo do sada verovali – nestalo je preko noći. Adino bogatstvo, ljubav Matije i Sofije, Milin i Aleksin brak… Svemu je došao kraj. Nove epizode popularne serije koja nam se vraća od 15. decembra (ili nešto kasnije), sigurno će priču zavrteti u neočekivanom pravcu.

I dok su svi zaokupirani onim što smera Nikša, i nameravaju da osujete njegov veliki zli plan, neko iz zapećka priprema najbrutalniji udarac koji će Adu Kanački baciti na kolena.

Reč je u Barbari koja u dosluhu sa svojim ocem planira poslednji udarac ispod pojasa Kanačkih. Onaj koji će im oduzeti dah i napokon ih poraziti.

U tome Barbara neće biti usamljena. Veliku i važnu ulogu u nastavku serije odigraće njeni tetka i teča, odnosno sestra i suprug Barbarine majke. Preko njih su Buhe, u stvari i povezane sa porodicom Kanački. Iako se sve vreme mislilo da je deda koji se često pominje, sa Barbarom preko njenog oca, u stvari je istina da je to otac njene majke. Na koji način je porodice Barbarine majke upletena u komplikovane odnose i još kompleksniju prošlost porodice Kanački, saznaćemo uskoro.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

 

Advertisement