Connect with us

Domaće serije

URGENTNI CENTAR 4: Otkriveno kada na TV stižu NOVE EPIZODE i novi junak ALFRED! Oduševićete se! (FOTO)

Reč je o…

Published

on

Urgentni-centar-4-sezona-serija

Harizmatičnog glumca Željka Dimića, koji je u Americi izgradio uspešnu karijeru kao Džek Dimič, već u januaru iduće godine gledaćemo kao dr Đorđa Roša, u seriji “Vera”, reditelja Nedeljka Kovačića i scenaristkinje Kristine Đuković. Istoimeni film, posle premijere u Beogradu, već je pogledalo više od 30.000 ljudi. Dimića ćemo u januaru gledati i u četvrtoj sezoni serije “Urgentni centar” i u drugom ciklusu “Beležnice”.

– Radujem se što u “Urgentnom centru” igram uglednog beogradskog hirurga, dr Kovačevića, koga su kao velikog stručnjaka, angažovali u toj bolnici. On ima neki svoj šarm koji pokušava da iskoristi sa nekim od doktorki. Do sada sam, prvi put, igrao u četiri, a sada u tri epizode, a u januaru će se dr Kovačevića vratiti na malo duže, jer tako pišu seriju – otkriva, za “Novosti”, Željko Dimić i dodaje da će njegov lik najverovatnije imati ljubimca.

Urgentni-centar-4-sezona-Zeljko-Dimic

Željko Dimić kao dr Kovačević i Alfred u seriji „Urgentni centar“

– Mačak Alfred je ljubimac doktora Kovačevića. Kad sam došao prvi dan, odmah sam ga primetio kako se mota po setu i ponaša se kao da je u svojoj kući. Zamolio sam produkciju da doktor Kovačević ima mačka. Mada ga još nema u kadru, juče sam napravio snimak s njim i shvatio sam da je mačak Alfred mnogo bolji glumac od mene. Njegove ekspresije kada mu tepam i kada pričam s njim, maltene su ljudske reakcije na ono što mu govorim. Inače, obožavam životinje i mnogo sam ih koristio u svom radu. Četvorogodišnji program na institutu “Li Strazberg” zahteva da se glumac bavi životinjskim svetom, tako da smo svaka tri meseca imali obavezu da izaberemo jednu životinju i da je oponašamo na sceni, fizički, intelektualno, duhovno, da uđemo u njena stanja, ali mačke su bile moje omiljene.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo IMDb / Instagram printscreen

Advertisement