Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO: Šta nam donosi NASTAVAK serije IGRA SUDBINE! Matija će POGINUTI? Evo i KAKO!

Sledi šok nad šokovima!

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine 597 epizoda donela nam je niz šokova koji su nas ostavili u neizvesnosti. Sve u šta smo do sada verovali – nestalo je preko noći. Adino bogatstvo, ljubav Matije i Sofije, Milin i Aleksin brak… Svemu je došao kraj. Nove epizode popularne serije koja nam se vraća od 15. decembra (ili nešto kasnije), sigurno će priču zavrteti u neočekivanom pravcu.

Ono što je na nas ostavilo najsnažniji utisak jeste pravac priče koji prati Matiju. Osim što smo videli da je imao nekontrolisan ispad besa kada je pokušao da ubije Sofiju, primetili smo jedan važan detalj. U trenutku kada je ostao sam Matija je uzeo Lukin telefon, spreman da ga zloupotrebi na najgori mogući način i tada se – osmehnuo.

Prema njegovoj kliničkoj slici, osmeh je nemoguć jer je povezan sa osećanjima koja bi ga izazvala. Zbog toga postaje sasvim jasno da je Matija u potpunosti lažirao svoje zdravstveno stanje i da se u zemlju vratio planski kako bi, krijući se iza svoje bolesti, naneo nepovratnu štetu Kanačkima.

Vratimo li na trenutak originalnom scenariju serije na kojoj je Igra sudbine zasnovana, posle više odstupanja od originalne radnje sada dolazimo do trenutka gde se dva toka priče ponovo podudaraju.

Naime, prema originalnom scenariju, ovo je deo priče u kom bi Matija trebalo da puca u Aleksu, a Luka bi trebalo da stane na put tom metku i da bude pogođen. Matija u nastavku ne prolazi nekažnjeno, on biva takođe ustreljen i tako završava svoj život.

Budući da je u našoj verziji serije Matija došao u posed Lukinog telefona i da sprema napad na Aleksu i Luku, veoma je moguće da nas očekuje upravo ovaj rasplet.

Matija će pokušati da uništi Aleksu i Luku, ali će na kraju igra sudbine njemu doneti smrt. da li je ovakav scenario moguć najbolje zna Žarko Jokanović. Mi možemo samo da iščekujemo nastavak serije.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

Advertisement