Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 598. epizoda: ŠOK! Luka je u velikoj OPASNOSTI! OVO će ga UNIŠTITI! Evo o ČEMU JE REČ!

Ovome se NIKO nije nadao!

Published

on

Igra sudbine 617 epizoda

Igra sudbine 598. epizoda donela nam je niz šokova koji su nas ostavili u neizvesnosti. Sve u šta smo do sada verovali – nestalo je preko noći. Adino bogatstvo, ljubav Matije i Sofije, Milin i Aleksin brak… Svemu je došao kraj. Nove epizode popularne serije koja nam se vraća od 15. decembra (ili nešto kasnije), sigurno će priču zavrteti u neočekivanom pravcu.

Ono što je na nas ostavilo najsnažniji utisak jeste pravac priče koji prati Matiju. Osim što smo videli da je imao nekontrolisan ispad besa kada je pokušao da ubije Sofiju, primetili smo jedan važan detalj. U trenutku kada je ostao sam Matija je uzeo Lukin telefon, spreman da ga zloupotrebi na najgori mogući način i tada se – osmehnuo.

Ono što će pronaći u Lukinom telefonu, poslužiće mu za osvetu Luki, ali i svim Kanačkima. Međutim, Luki opasnost ne preti jedino od Matije.

Una Hristić u dogovoru sa svojim advokatom čini sve da ostvari svoj plan. I uspeće u tome. Ispostavilo se da su saradnici i špijuni Uninog advokata uspeli da iz prikrajka snime Luku i Akicu i da to izmanipulišu u Uninu korist. Zahvaljujući tome, Luka bi zaista mogao da ostane bez Akice. A da li će se to i dogoditi?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

 

Advertisement