Connect with us

Serije

“GRANTČESTER”: Premijera 7. sezone samo na kanalu FOX CRIME

Od 30. novembra, sredom u 22.00

Published

on

Grantcester-7-sezona

Za paroha Grantčestera, malog gradića nadomak Kembridža, život je uvek bio miran. Barem je bio, dok se nije suočio sa ubistvom. Onda je, i ne želeći to, nekako lagano ušao u svet privatnih detektiva. Tako je bilo od prve sezone popularne serije “Grantčester” (Grantchester), a tako će biti i sa premijernom sedmom sezonom, koju kanal FOX CRIME počinje da emituje 30. novembra, sredom u 22.00.

Sedmi ciklus počinje leta 1959, u kome je sezona venčanja u punom jeku i prečasni Vil Davenport venčava srećne parove. Detektiv Džordi Kiting pokušava da popravi brak s otuđenom suprugom Keti. Bivši kustos Leonard Finč kreće u novu avanturu, dok kućna pomoćnica gospođa Čepmen dobija novosti zbog kojih se u njoj budi sumnja. Vil mora da donese teške odluke, a kada jedna od njegovih i Džordijevih istraga pridonese opasnosti, Vil dolazi do saznanja koje bi zauvek moglo da promeni život u Grantčesteru…

Serija “Grantčester” je brzo postala popularna kod TV gledalaca širom sveta, zavoleli su senzibilitet sa kojim je kreatorka Dejzi Kolam (poznata i po seriji “Smrt u raju”) “obojila” likove i priče, po glumcima koji su to nenametljivo a odlično izneli, ali i po predivnim i živopisnim predelima koja nose britanska sela. U svakom slučaju, serija za uživanje, koja neće ničim opteretiti ni jedno vaše čulo. Naprotiv.

Uloge: Robson Grin (Džordi Kiting), Tom Britni (Vil Davenport), Tesa Pik Džons (gospođa Čapmen), Al Viver (Leonard Finč), Morven Kristi (Amanda Hopkins), Melisa Džons (gospođa Skot) i Bredli Hol (Lari Peters).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement