Connect with us

Serije

“LORINE MISTERIJE”: Urnebesni krimić na kanalu FOX CRIME

Od 2. decembra, radnim danima u 17.15

Published

on

Lorine-misterije

Za sve poklonike krimi komedija, koji uz dobru akciju vole da se i nasmeju, na kanal FOX CRIME stižu “Lorine misterije” (The Mysteries of Laura). Sa Lorom Dajmond, koju glumi Debra Mesing (lepša polovina “Vila i Grejs”) družimo se od 2. decembra, radnim danima u 17.15. Ona je sjajna detektivka njujorške policije u odeljenju za ubistva, koja balansira svoj dnevni posao sa haotičnim porodičnim životom. A on uključuje samovoljne blizance i uskoro bivšeg muža, koji je, takođe, policajac, ali izgleda ne želi da se razvede.

Između čišćenja za svojom decom i čišćenja kriminalaca sa ulica, Lora prva priznaje da ima svoj “lični haos” u tom urnebesno autentičnom pogledu na to šta znači biti “radna mama”. Ona se trudi da sve konce drži u svojim rukama uz pomoć svog seksi i razumevajućeg partnera Bilija, ali stvari se još više komplikuju kad joj suprug Džejk postane šef.

U prvoj epizodi, Lora je dobila zadatak da poseti kompjuterskog mogula koji dobija pretnje smrću, a već u drugoj upoznavanje preko interneta završiće se ubistvom. Lora pravi sopstveni profil na sajtu i pod budnim okom Bila, koristi sebe kako bi postavila zamku za ubicu. I dok detektivka odlazi u najbolje noćne klubove Menhetna, Džejk konačno potpisuje papire za razvod. A to znači samo jedno – Lora može da otvori sezonu ljubavnih sastanaka.

Glavne uloge: Debra Mesing (Lora Dajmond), Džoš Lukas (Džejk Broderik), Laz Alonso (Bili Soto), Džanina Gavankar (Meredit Boze), Maks Dženkins (Maks Karnegi) i Debi Rajan (Lusi Dajmond).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement