Connect with us

Sadržaj epizoda

ŠOK!!! POTVRĐENO! Milica Milša i Žarko Jokanović NAPUŠTAJU seriju IGRA SUDBINE! Evo ŠTA će biti sa ADOM KANAČKI!

Da li ovo znači KRAJ SERIJE?

Published

on

Igra sudbine Žarko Jokanović Milica Milša

Igra sudbine nalazi se pred istorijskom prekretnicom! Zvanično je potvrđeno – Milica Milša i Žarko Jokanović više nisu deo serije koja je obeležila poslednje tri godine na malim ekranima, ali i istoriju domaće televizije. Tragom informacija, Novosti su dobile i objašnjenje novonastale situacije, kao i odgovor na pitanje hoće li serija bita ugašena.

Naime, fanove hit serije „Igra sudbine„, nedavno je šokirala vest, koja se poput munje proširila društvenim mrežama, da je nastavak snimanja njihove omiljene telenovele pod znakom pitanja!

Nekako su se i pomirili s tim da će im omiljeni junaci biti na pauzi za vreme Svetskog prvenstva u fudbalu, ali ne i sa informacijom da seriju napušta glavna glumica, Milica Milša, kao i scenarista Žarko Jokanović.

Budući da na „Instagram“ profilu Žarka Jokanovića više ne piše da je on scenarista „Igre sudbine“, Novosti su pokušale da od Jokanovića dobiju objašnjenje za to što je uklonio ovaj podatak, međutim, scenarista se nije oglasio. Ipak, neko drugi jeste.

Danijel Đurić, jedan od producenata serije, uz Nikolu Burovca (Innovative production), otkrio je da uskoro nastavljaju sa snimanjem novih epizoda, ali i potvrdio ono što se naslućivalo.
– Serija „Igra sudbine“ nije prekinuta, već je na pauzi zbog Svetskog prvenstva u fudbalu. Već 30. novembra krećemo sa snimanjem novih epizoda, a emitovanje će se nastaviti po završetku Svetskog prvenstva. Promenjena je ekipa scenarista. Žarko Jokanović neće više pisati scenario, a ni Milica Milša najverovatnije neće više igrati u seriji – kaže Đurić.

O tome ko će zameniti Milšu u glavnoj ulozi, Ade Kanački, Đurić kaže da je za to nadležna televizija Prva, ali nas je ipak zagolicao jednom informacijom.
– Možda Milica neće biti tu od starta snimanja novih epizoda, a možda će se priključiti kasnije, u svakom slučaju, za sada, nije u planu. Videćemo kako će se stvari odvijati, pošto Žarko više ne piše. Naša kuća, Innovative production, radi i dalje izvršnu produkciju. Mi smo, zajedno sa TV Prva, formirali tim scenarista, jer je televizija Prva ipak vlasnik licence za kompletnu seriju. Najvažnije je da nastavljamo dalje sa serijom – poručuje Danijel Đurić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/Novosti

Foto Printscreen/Instagram

Advertisement