Connect with us

Serije

ŠTA nam donosi veliko finale serije PODMORNICA na kanalu EPIC DRAMA?

Dali se podmornica vraća kućI?

Published

on

Podmornica serija

Podmornica 3. sezona započela je svoje putovanje na kanalu Epic Drama ove jeseni, a ovog petka od 21.45 gledaoci u Srbiji imaće priliku da pogledaju i veliko finale trećeg ciklusa najskuplje i najambicioznije evropske serije.

Prva sezona ove visokobudžetne ratne drame inspirisana je čuvenim filmom Volfganga Petersena, nominovanim za Oskara i Zlatni globus, i bestselerom Lotara-Gintera Bukhajma, a dobila je i mnoge pohvale međunarodnih kritičara. Druga sezona snimana je više od 100 dana na pet lokacija: u La Rošelu, Mančesteru, Liverpulu, Pragu i Malti, i obećava impresivne akcione scene, neočekivane preokrete, kao i detaljno razrađene likove.

U trećem nastavku radnja se seli na kopno, te je akcenat na međuljudskim odnosima glavnih junaka, a sama atmosfera „oslobođena“ je teskobnog prostora podmornice. A šta nam donosi veliko finale?

Hofmanov i Forsterov plan uspeva, ali zahvaljujući velikoj uceni. Hofman se vraća u Nemačku kao heroj. U međuvremenu, podmornica U-949 se bezbedno vraća u Kil, ali Erenberg vidi Gretu sa njenim mužem. Pre Kila podmornica je imala još jedno zaustavljanje i to u Portugalu gde je istovareno zlato.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Promo Prva

Continue Reading
Advertisement