Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE KONAČNO OTKRIVENO: Evo KAKO će ZAVRŠITI ADA KANAČKI! Sledi HAOS!

Šokovi ne prestaju!

Published

on

igra-sudbine Ada Kanački

U nastavku telenovele i najdugovečnije serije u Srbiji „Igra sudbine“ nećemo više gledati u glavnoj ulozi glumicu Milicu Milšu, piše Kurir.

Čuvena Ada Kanački, kako se navodi na portalu Kurira odlučila je da napusti ovaj projekat nakon što je kao scenarista otkaz dobio njen suprug Žarko Jokanović, koji napisao 600 epizoda. Ekipa nastavlja snimanje naredne nedelje bez glavne glumice, a sada će o priči voditi računa tim pisaca.

Ada će, kako saznajemo, u seriji otići na transplantaciju srca, pa je otvorena mogućnost da se nekada i vrati u priču. S Milšom odlazi iz projekta, ali i u Švajcarsku, i Danica Ristovski, a verovatno i Mira Banjac, koja je došla u seriju na poziv Žarka Jokanovića.

Televizija Prva, na kojoj se emituje „Igra sudbina“, oglasila se saopštenjem.

– Ekipa odlazi na zasluženu pauzu. Glumci „Igre sudbine“ već više od dve i po godine vredno rade kako bi gledaocima priuštili svakodnevno uživanje kraj malih ekrana. Ova očaravajuća telenovela drži rekord kao domaća serija s najvećim brojem proizvedenih epizoda, ali na tome sjajna ekipa neće stati. Iako odlaze na kratku pauzu, pripreme su već u toku za nastavak nove sezone, koja nas očekuje od 15. decembra, a koja će vernoj publici doneti pregršt novih neočekivanih obrta, intriga i skandala, ali iznad svega nastaviti da ističe porodične i prijateljske odnose, ljubav i najčistije emocije. Ova uzbudljiva drama nastaviće da živi svoj život uskoro – navodi se u saopštenju.

Zasad u telenoveli ostaju Stevan Piale, Olja Lević, Luka Raco, Snežana Savić, Sandra Bugarski, ali se očekuje da još neko veliko ime ne produži svoj ugovor. Žarko Jokanović i Milica Milša nisu još želeli da se oglašavaju povodom napuštanja serije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/Kurir

Foto Promo Prva/IMDb

Advertisement