Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE pred NOVIM PROBLEMOM! Evo da li seriju STVARNO napuštaju PANČETA, LILA I DONKA!

Sledi HAOS! Hoće li serija biti UGAŠENA?

Published

on

Igra sudbine Pančeta i Lila

Vest da Žarko Jokanović neće više pisati scenario za najdugovečniju domaću telenovelu „Igra sudbine„, koja se do nedavno emitovala u udarnom terminu na TV Prva, probudila je sumnju kod publike da možda više neće gledati neke od omiljenih junaka.

Kako Novosti saznaju od menadžmenta Prve, ova televizija je Jokanoviću ponudila pomoć oko pisanja scenarija, ali on je to odbio. I Milica Milša, glumica koja tumači glavnu ulogu, Ade Kanački, takođe je napustila seriju. Nezvanično, kruži i informacija o tome da će lik Ada, u narednim epizodama, biti u komi.

Zato ne čudi što su se fanovi na društvenim mrežama zabrinuli da će Prva potpuno prekinuti emitovanje ove sapunice, mada su blagovremeno obavešteni da je serija na pauzi do sredine decembra.

Ipak, nastavak ćemo svakako gledati, jer već 29. novembra počinje snimanje novih epizoda, kako je juče u emisiji „150 minuta“, na Prvoj, izjavio Vladan Savić, koji igra Adinog muža Ivana Ožegovića.

Tragom još jedne informacije na socijalnim mrežama, pokušali smo da proverimo da li će seriju napustiti Danica Ristovski koja igra tetka Lilu, Sandra Bugarski, koja tumači lik Pančete i Snežana Savić. Dok prve dve glumice nisu odgovarale na pozive iz naše redakcije, Savićeva nam je otkrila da ćemo nju i dalje gledati u roli opasne baronice Donke.
– Ostajem u seriji i mislim da će se sve to srediti. Njihovi odnosi su trenutno takvi ali bih zaista volela da se sve sredi. I Žarko i Milica su divni ljudi, a Ada je Miličina uloga života i šteta bi bilo da je napusti – kaže, za „Novosti“ Snežana Savić, koja je trenutno u pregovorima za ulogu u još jednom projektu. – O tome još ne smem ništa da otkrivam, ali o „Igri sudbine“ mogu da kažem da smo se toliko navikli jedni na druge, jer već godinama radimo zajedno i da smo kao familija. Tako da smo maltene postali zavisni od likova koje igramo, pa kad je neka pauza, jedva čekamo da nastavimo snimanje.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/Novosti

Foto Promo Prva

Advertisement