Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Jedna od TRI STARE JUNAKINJE uskoro PONOVO U SERIJI? Evo i KO nam se VRAĆA!

Jedna od njih TRI spasava „Igru sudbine“!

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine ne prestaje da nas iznenađuje. Svi smo upoznati sa time šta se događalo prethodnih dana, tako da nećemo trošiti previše vremena na rekapitulaciju događaja. Ukratko, Žarko Jokanović i Milica Milša napustili su seriju. Snimanja novih epizoda počinju od 29. novembra, a hoće li ih biti kako je to predviđeno tačno 1.000 ili nešto manje pokazaće vreme.

Ne sumnjamo u potencijal kultne serije i njenu mogućnost da nas uz jedan hrabar zaokret kao cunami ponese u novi nalet spletki, intriga, zemljotresa i olujnih brodoloma. Materijala za tako nešto uvek ima, a kako saznajemo, takvom scenariju mogli bi da doprinesu neki od starih likova.

Pisanja o tome ko će biti nova Ada Kanački, i kako će završiti stara, u domaćim medijima je mnogo i većina je zasnovana na nagađanjima, bez zvaničnih potvrda.

Ima tu i duhovitih dosetki o tome da je Ivan nova Ada, preko onih da će Ada završiti na operaciji srca u Švajcarskoj, i da će sa njom otići i tetka Lila, do onih da Adicu Čokoladicu očekuje bezizlazna koma do daljnjeg. Pravu istinu znaju samo producenti i scenaristi novih epizoda, a kada smo poslednji put proverili informacije sa čelnicima produkcije serije „Igra sudbine“ – sve mogućnosti ostaju otvorene. Pa čak i to da se Ada vrati u seriju.

Međutim, na Instagram profilu serije „Igra sudbine“ nedavno je osvanulo pitanje za strastvene fanove serije koje glasi – Koga od starih junaka biste voleli ponovo da vidite u seriji?

Budući da je scenarista sada promenjen, prema stavu većine gledalaca i komentarima pratilaca serije na Instagramu, otklonjena je prepreka povratku nekih od najvećih zvezda ove serije.

Stoga, mnogo veruju, da bismo u nastavku serije lako mogli ponovo čuti zarazan smeh Dijane Erski, u besprekornom „dočaravanju“ od stane glumice Ive Štrljić, te bi legendarna Dijana u tandemu sa najboljom prijateljicom Silvanom mogla napraviti haos za pamćenje.

Neki od gledalaca smatraju da bi se mogao očekivati i povratak Dragane Mićalović u roli prave Une Hristić, što bi nesumnjivo oduševilo publiku, ali ostaje pitanje kako bi se usaglasile dve Une Hristić u seriji.

Tu je i Nada koja bi se mogla lako vratiti iz Argentine, i za sada Milica Tomašević ostaje kao najverovatnija povratnica u seriju. Kako nam je glumica otkrila još nema zvaničnu informaciju o tome da li se vraća u nove epizode.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto Promo Imdb

Advertisement