Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE donosi NOVI ŠOK! U seriju se vraća BOŠKO KANAČKI? I to KAO VAMPIR! Evo i KAKO!

Nove epizode donose još veća IZNENAĐENJA!

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine ovih dana aktuelnija je nego ikada. Odlazak Žarka Jokanovića kao scenariste i Milice Milše kao glavne glumice serije uzburkao je javnost i prouzrokovao mnogo manjih naknadnih potresa. Tlo se i dealje ne smiruje, žrtve ove „nepogode“ brojaće se na kraju, a nadamo se da krajnji bilans neće biti fatalan.

Seriju koja traje duže od tri godine i koja iste te tri godine i 600 epizoda kasnije ne posustaje kada je reč o rejtingu što je nesumnjivo fenomen vredan svake pohvale trenutno iz dana u dan pogađaju korenite promene.

Odlazak glavnog scenariste i vodeće zvezde kompenzovan je timmom novih scenarista, a kako će saga o Kanačkima biti nastavljena bez žene-risa koja ujeda za porodicu i pravdu kao ris, saznaćemo već od 29. novembra kada se nastavlja snimanje novih epizoda.

Pisanja o tome ko će biti nova Ada Kanački, i kako će završiti stara, u domaćim medijima je mnogo i većina je zasnovana na nagađanjima, bez zvaničnih potvrda. Ima tu i duhovitih dosetki o tome da je Ivan nova Ada, preko onih da će Ada završiti na operaciji srca u Švajcarskoj, i da će sa njom otići i tetka Lila, do onih da Adicu Čokoladicu očekuje bezizlazna koma do daljnjeg. Pravu istinu znaju samo producenti i scenaristi novih epizoda, a kada smo poslednji put proverili informacije sa čelnicima produkcije serije „Igra sudbine“ – sve mogućnosti ostaju otvorene. Pa čak i to da se Ada vrati u seriju.

Međutim, na Instagram profilu serije „Igra sudbine“ nedavno je osvanulo pitanje za strastvene fanove serije koje glasi – Koga od starih junaka biste voleli ponovo da vidite u seriji?

Budući da je scenarista sada promenjen, prema stavu većine gledalaca i komentarima pratilaca serije na Instagramu, otklonjena je prepreka povratku nekih od najvećih zvezda ove serije.

Stoga, mnogo veruju, da bismo u nastavku serije lako mogli ponovo čuti zarazan smeh Dijane Erski, u besprekornom „dočaravanju“ od stane glumice Ive Štrljić, te bi legendarna Dijana u tandemu sa najboljom prijateljicom Silvanom mogla napraviti haos za pamćenje.

Neki od gledalaca smatraju da bi se mogao očekivati i povratak Dragane Mićalović u roli prave Une Hristić, što bi nesumnjivo oduševilo publiku, ali ostaje pitanje kako bi se usaglasile dve Une Hristić u seriji.

Tu je i Nada koja bi se mogla lako vratiti iz Argentine, i za sada Milica Tomašević ostaje kao najverovatnija povratnica u seriju. Kako nam je glumica otkrila još nema zvaničnu informaciju o tome da li se vraća u nove epizode.

Kao i uvek, duhoviti pratioci serije sa foruma Ana, koji su se aktivirali više nego ikad poslednjih dana u komentarisanju trenutnih dešavanja, imaju i najoriginalnije rešenje. A ono glasi – u seriju se vraća Boško Kanački! A kako – nisu ga zakopali dovoljno duboko, pa se povampirio i pravi haos po gradu!

Hoće li nove epizode doneti ovako originalan, i priznajemo, veoma zanimljiv rasplet, saznaćemo uskoro!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto Promo IMDb

Advertisement