Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Konačno OTKRIVENO! Evo da li MIRA BANJAC ostaje u seriji! Sledi HAOS!

Novi OBRT na POMOLU!

Published

on

IGRA SUDBINE Konačno OTKRIVENO! Evo da li MIRA BANJAC ostaje u seriji! Sledi HAOS!

Legendarna glumica Mira Banjac ima 93 godine, a i dalje ima energiju kao devojčica. Ona je nedavno bila na pregledu koji joj je doneo dobre vesti. NJen lekar se prijatno iznenadio kada je video snimak njenih pluća s obzirom na to da glumica ima jedan porok – cigarete.

– Ne osećam se kao da imam toliko godina. Nedavno sam bila na sistematskom pregledu. Kad je doktor video snimak mojih pluća, bio je ubeđen da ne pušim, jer su mi bila skroz ‘čista’. Rekla sam mu da palim jednu za drugom, a on je bio šokiran. Objasnio mi je da je to zato što pušim na muštiklu – ispričala je Mira za „Informer“.

Ona je jednom prilikom izjavila da mora da se oseća korisno i da bude sa svojim kolegama glumcima, za koje smatra da su njena porodica.

– Prijatno mi je da snimam “Igru sudbine”, jer ja moram da radim. Prvo, ne jurim nikakvu slavu, ni pare, ali ja moram da se osećam da sam korisna. Moram da budem i sa tom mojom glumačkom porodicom, sa kojom sam celog života bila. Kada je moja mama umirala i kada su me pitali šta ću sada da radim jer je moj sin Brana bio mali, ja sam rekla da će mene čuvati glumci. Uvek sam smatrala da su oni moja porodica. Nikada se nisam zamerila nikome i sve je prošlo u lepom prijateljstvu. Gotovo neverovatno je koliko je moja glumačka sudbina prošla sjajno, a koliko je privatni život imao ponora, velikih oscilacija i mojih velikih nesposobnosti za život. Ali sve se to prebrodi. Kada imate snagu i cilj onda kažete: ‘Ovo sada traži moju snagu, traži moje osvešćenje i to moram da izguram sama’. Sve drugo imate oko sebe u pozorištu, na filmu, imate dobre ljude i nekako je to uvek zajedničko stvaralaštvo koje se podeli na lep način – rekla je svojevremeno Mira Banjac za „Blic“, na osnovu čega bi se moglo zaključiti da Mira Banjac ipak neće napustiti seriju.

Nedavno je deo glumačke postave gostovao i u emisiji Exkluziv, te kao sigurnu potvrdu o tome da ostaju u seriji, osim Sandre Bugarski, imamo i za Mateu Milosavljević, Vladana Savića, ali i za glavni muški glumački duo koji čine Luka Raco i Stevan Piale.

Ostatak glumačke postave trebalo bi da je ostao netaknut, a hoće li biti pojačanja i povratka nekih starih junaka – otkrijte OVDE.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV/Novosti/Kurir/Blic

Foto Promo IMDb

Advertisement