Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO Ovo je KONAČAN spisak glumaca koji NAPUŠTAJU seriju IGRA SUDBINE! Jedno ime će vas ŠOKIRATI! Evo i KOJE!

Ovome se NIKO nije NADAO!

Published

on

Igra sudbine zvanično je nastavila svoj put ka 1000. epizodi. Snimanja su nastavljena, a kako sa TV Prva najavljuju – nove epizode očekuju nas veoma brzo.

Uprkos pisanju domaćih medija, željnih senzacije, a informacija da je serija ostala bez glavne glumice, jedna je od najvećih proteklog meseca, još nije jasno šta je od svega objavljenog istina, a šta ne.

Pojavile su se mnogobrojne dezinformacije o tome ko ostaje u seriji, a ko ne, a na današnji dan, nedelju dana nakon objavljivanja prvih vesti, konačni spisak glumaca koji su otišli nešto je precizniji.

Zvanično, Žarko Jokanović i Milica Milša, za sada, više nisu deo serije „Igra sudbine“. Nezvanično, njima se od svih pomenutih tokom proteklih dana pridružila Danica Ristovski. Zvanično, to nisu učinile Sandra Bugarski i Snežana Savić, iako su njihova imena odmah svrstana na listu onih koji su napustili seriju.

Nedavno je deo glumačke postave gostovao i u emisiji Exkluziv, te kao sigurnu potvrdu o tome da ostaju u seriji, osim Sandre Bugarski, imamo i za Mateu Milosavljević, Vladana Savića, ali i za glavni muški glumački duo koji čine Luka Raco i Stevan Piale.

Ostatak glumačke postave trebalo bi da je ostao netaknut, a hoće li biti pojačanja i povratka nekih starih junaka – otkrijte OVDE.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto Promo IMDb

 

 

Advertisement