Connect with us

Domaće serije

“CRNA SVADBA 2”: Uskoro POČINJE SNIMANJE! Evo KAD ćemo GLEDATI 2. SEZONU i koji glumci ostaju u seriji

Najavljene su velike promene, a tiču se…

Published

on

Crna-svadba-2-sezona

Godina dana prošla je od premijere hit serije “Crna svadba”, a već 2023. TV publika može da očekuje njen nastavak. Autori priče Strahinja Madžarević i Nemanja Ćipranić dobili su ozbiljno pojačanje u scenarističkom timu, pa je polovinu novih epizoda pisao Aleksandar Radivojević.

U prvoj sezoni autor “Srpskog filma” radio je sa njima kao stručni konsultant.

– Kada smo Ćipranić i ja počeli da radimo na scenariju, krenuli smo od priče u flešbeku o radijskom fudbalskom komentatoru koji ostaje bez glasa i nekih ideja koje ćete videti u drugoj polovini sezone. Iz toga se izrodila cela serija, koja je svoj jasniji oblik počela da dobija kada nam se kao saradnik, na moje veliko zadovoljstvo, pridružio kolega Aleksandar Radivojević – ranije je za Kurir izjavio scenarista Strahinja Madžarević.

“Crna svadba” oduševila je publiku od Vardara do Triglava. U Srbiji je proglašena za najbolju seriju po odluci žirija Fedisa, dok je letos u Sarajevu za sjajnu epizodu negativca nagrađen Slavko Štimac.

Glumačku ekipu u drugoj sezoni činiće Uliks Fehmiu, Jelena Đokić, Nikola Kojo, Ivan Marković, Filip Đurić, Borka Tomović, Anastasija Đurović, Ljiljana Blagojević i drugi. Snimanje bi trebalo da počne već početkom naredne godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Firefly

Izvot TV ekran

Advertisement