Connect with us

Domaće serije

“MAMA I TATA SE IGRAJU RATA”: Saznajte SVE O 2. SEZONI! Otkrivamo RADNJU, GLUMCE, KADA POČINJE

Očekuje nas 10 novih epizoda

Published

on

Mama-i-tata-se-igraju-rata-2-sezona

U drugoj sezoni serije “Mama i tata se igraju rata”, duhovita i emotivna priča o glumcu Veljku Radisavljeviću i njegovoj porodici nastavlja se tri godine kasnije. Želje glavnih likova su se obistinile, a uz njih i staro pravilo – “pazi šta želiš, možda se i ostvari”…

U nastavku serije glavni junak, Veljko Radisavljević (Gordan Kičić), dobija vest da mu je preminuo otac, te mora da se vrati sa daleke Kamčatke u Beograd, nakon tri godine odsustva. Po povratku otkriva mnoge porodične dugo skrivane istine i ostaje duže nego što je prvobitno planirao. Za te tri godine mnogo stvari se promenilo u životima junaka koje smo upoznali u prvoj sezoni.

Mama-i-tata-se-igraju-rata-2-sezona-1

Mama i tata se igraju rata 2: Nina Janković Dičić i Amila Terzimehić

Nove epizode prate emocionalna previranja i krizu porodice Radisavljević, koja kulminira ozbiljnim promenama u načinu života Veljka i Jadranke (Nina Janković Dičić), koji su se razveli ali su svesni da moraju i dalje da dele sve probleme vezane za odrastanje njihove ćerke Vide (Lena Lazović).

Kreator ove serije u kojoj se kombinuju drama i komedija je Gordan Kičić, koji je uz Minu Đukić i Marka Manojlovića i reditelj serije. Scenario potpisuju Gvozden Đurić, Marko Manojlovići i Gordan Kičić.

Mama-i-tata-se-igraju-rata-2-sezona-2

Mama i tata se igraju rata 2: Aleksej Bjelogrlić i Nebojša Ilić

U glavnim ulogama pojavljuju se Gordan Kičić, Nina Janković Dičić, Lena Lazović, Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Jovana Gavrilović, Amila Terzimehić, Katarina Gojković, Aleksej Bjelogrlić, Aleksandar Đurica, Stefan Bundalo i Tijana Marković.

Deset novih epizoda serije “Mama i tata se igraju rata” biće emitovano od 17. decembra na RTS 1, subotom i nedeljom od 20h, na Prvom programu RTS-a.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement