Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO: ZAKOPANE TAJNE Nova telenovela Žarka Jokanovića STIŽE NA TV PINK! Evo i KADA!

Žarko Jokanović se vraća na male ekrane sa novom serijom!

Published

on

Zarko-Jokanovic-i-Milica-Milsa-Igra-sudbine

Zakopane tajne kako portal FILM I TV nezvanično i ekskluzivno saznaje naziv je nove telenovele koju će kao scenarista potpisati autor serije „Igra sudbineŽarko Jokanović. Serija će se emitovati na TV Pink, a premijera se očekuje najverovatnije već početkom februara.

Do prekida saradnje posle skoro 600 epizoda koje je Žarko Jokanović napisao za veoma uspešnu seriju „Igra sudbine“ koja se emituje na TV Prva došlo je tokom novembra.

Seriju je posle Žarka napustila i glumica Milica Milša, koja je u „Igri sudbine“ tumačila lik Ade Kanački.

Ubrzo su stigle vesti da su za Žarkom i Milicom seriju napustile i Sandra Bugarski, Danica Ristovski i Snežana Savić, ali se ipak ispostavilo da Sandra i Snežana ostaju u seriji dok od Danice Ristovski trenutno nema povratne informacije.

Prema pisanjima pojedinih medija, u seriju se vraća Dragana Mićalović, a kako će biti realizovana koncepcija dve Une Hristić ostaje još da se vidi.

O čemu će se raditi u novoj telenoveli Žarka Jokanovića „Zakopane tajne“, koja će se kako nezvanično saznajemo od 1. februara emitovati na TV Pink, još nema detaljnih informacija. O svim pojedinostima nove serije pišemo uskoro.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Aleksandar Krstović

 

Advertisement