Connect with us

TV

REAKCIJA PUBLIKE: Prva dozvolila Žarku da UNIŠTI Unu, a sad vraćaju Draganu Mićalović u IGRU SUDBINE! SRAMOTA

Pljušte negativnki komentari

Published

on

Dragana Mićalović (1)

Vest da se Dragana Mićalović vraća u sapunicu “Igra sudbine”, koja je ovih dana “procurela” u medije, verovatno da bi se smanjila tenzija zbog odlaska Žarka Jokanovića i Milice Milše iz TV projekta, još nije zvanično potvrđena.

Dragana se još nije oglasila tim povodom, a ako je suditi prema učestalim objavama na njenom “Instagram” profilu sa seta serije “Od jutra do sutra”, sva je prilika da će gledaoci, ukoliko je glumica pristala da se vrati u “Igru sudbine”, na staru Unu morati da pričekaju.

I dok se obožavaoci Luke i (prave) Une unapred vesele, verujući da će se “Igra sudbine” sa povratkom Dragane Mićalović vratiti na staru stazu slave, postoje i oni gledaoci koje je potez popularne glumice razočarao.

“Čudi me da je Dragana pristala posle svega, naročito kada ju je ovaj g*az ispljuvao i ismevao joj lik”, napisala je jedna članica foruma ana.rs.

“Ako se Dragana vrati u seriju, bez obzira ko je sad piše, znači da nema nimalo obraza. Nadaću se da ga, ipak, ima i da se njen povratak neće desiti”, smatra druga članica.

“U suštini se slažem jer nije Žarko jedini krivac. Te bljuvotine je neko (čitaj produkcija/Prva) morao da odobri pre nego što su snimljene i puštene u etar. Odgovornost je podjednaka. U šoubiznisu se od obraza ne živi, sve i svako ima svoju cenu.  Ako pristane da se vrati treba da ih odere za honorar + da zahteva da joj operu lik kako znaju i umeju. Trenutno je ona njima mnogo potrebnija nego oni njoj. S jedne strane bih volela da se vrati i to masno naplati, s druge strane bi mi bilo drago da ih od*ebe i pusti da se valjaju u go*nima koje su sami po*rali”, mišljenja je jedna članica.

Jedna od članica stala je na stranu Dragane Mićalović, smatrajući da bi trebalo da se vrati u seriju i da im “masno” naplati honorar.

“Zašto Gaga nema obraza? Ne treba drugi da ispaštaju zbog onog što je Žarko uradio, nisu oni krivi, Gagine kolege i publika nisu krive za to, treba da se vrati i da im masno sve naplati i da se vrati u velikom stilu i baš bih volela da vidim susret oči u oči sa Zvrk i Žaklinom, pa da vidimo ko ga Luka voli ne sumnjam da čim bi je video Luka bio joj poleteo u zagrljaj i rekao Ule volim te, jer tako joj je govorio”, napisala je članica.

“Ne znam odakle toliki ‘hajp’ za Draganom Mićalović. Žena veze s glumom nema. Harizma nula, šarm nula. Kad uporedim njenu sestru i nju, to je nebo i zemlja. Glumu nije ni završila, što se vidi iz aviona, plus antipatična je do bola. Jedna od retkih dobrih stvari u seriji je što nje nema više. I sad hoće da je vrate, cirkus totalni… Eto šta znače familijarne veze, guraju je i trpaju gde god stignu, ali ne vredi, totalno je zalutala u svet glume. Ovo jeste smeće od serije, ali i to je premija za nju, jer ona je još nivo ispod”, odgovorila joj je druga članica.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement