Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Igra sudbine ostaje bez još JEDNE VELIKE ZVEZDE! Seriju napušta NAJVEĆI NEGATIVAC? Evo o KOME JE REČ!

Ovome se NIKO nije nadao!

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine trese auditorijum prethodnih nedelja više onim što se događa van seta, nego aktuelnim dešavanjima na malom ekranu. Kao što znamo sudbina se poigrala sa životima glavnih junaka popularnog serijala, te smo tako u jeku Svetskog prvenstva u fudbalu ostali bez glavnih aktera – MIlice MIlše i Žarka Jokanović. I dok Milša poručuje da se ne vraća u staru seriju, stižu nam i vesti da je bračni par Jokanović sa Prve odjezdio na drugu televiziju. I to, ni manje ni više, nego na suparničku Pink TV.

Kako je portal Film i TV ekskluzivno nezvanično otkrio nova serija koja će se na TV Pink emitovati od 1. februara zove se „Zakopane tajne“, a Žarko Jokanović već je obišao Studio 4 u Pinkovom studijskom kompleksu u Šimanovcima gde će se serija snimati.

Za to vreme, „Igra sudbine“ nastavlja svojim tokom.

Dok iz produkcije najavljuju povratak Dragane Mićalović u seriju, na setu su snimanja novih epizoda uveliko u toku. A tamo – zanimacija pregršt.

Jedna od zanimljivih fotografija koje su podelili producent serije Danijel Đurić, ali i direktor fotografije ove serije Aleksandar Kojić jeste ona na kojoj se vidi da je Tea, Nikšina sekretarica i Adin špijun u Korlatovim redovima, završila u policiji, na saslušanju. Da li to znači da je Tea uhapšena kao osumnjičeni za Nikšino ubistvo? Kao što znamo, u poslednjim epizodama videli smo Hanu koja je podvalila Nikši otrov, ali se slučajno i sama otrovala.

Tea na saslušanju

Tea na saslušanju

Tea je u tom trenutku pronašla kesicu u kojoj je bio otrov pored kante. Da li je zbog Hane odlučila da krivicu preuzme na sebe?

I što je još važnije – da li je Nikša mrtav? I da li je to znak da je Boris Pingović još jedan od glumaca koji su napustili seriju?

Igra sudbine Nikša

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto Printscreen

 

Advertisement