Connect with us

Top Story

POTVRĐENO! Vraća se stara UNA! Evo da li Nina Rukavina napušta seriju “Igra sudbine”

Ovo niko nije očekivao!

Published

on

Una-Dragana-Micalovic

Nakon što se krajem prošle nedelje pronela vest da se Dragana Mićalović vraća u seriju “Igra sudbine” i ulozi Une Hristić, stigla nam je zvanična potvrda iz produkcije popularne sapunice. U novim epizodama gledaćemo staru Unu, ali i mnoge druge likove koje je publika zavolela, a koji su napustili projekat zbog druge sapunice “Od jutra do sutra”.

Dakle, “otpisani” iz pera Žarka Jokanovića vraćaju se na velika vrata da nadomeste odlazak Ade Kanački, iliti dojučerašnje glavne glumice Milice Milše. Mada još nema zvanične potvrde o kojim likovima je reč, mi tipujemo na Nadu (Milica Tomašević) i Dijanu Erski (Iva Štrljić), koje su bile među omiljenim junacima.

Ako se već vraća stara Una, odnosno Dragana Mićalović, postavlja se pitanje šta će biti sa novom Unom, koju tumači Nina Rukavina. Hoće li morati da napusti seriju?

Da se podsetimo, nova Una pojavila se na početku četvrte sezone nakon što su joj lekari uspešno “skinuli” grbu, bradu i brkove, sa kojima je “počašćena” nakon što je Dragana Mićalović odlučila da ode iz serije.

Ali, lekari su napravili čudo! Plastična operacija je uspela, pa nam se Una ukazala na malom ekranu, kao onomad Stiven na početku treće sezone američke serije “Dinastija”, u novom telu. Kako će onda od nove postati stara Una? Hoće li Lukina druga žena ponovo pod nož da bi vratila svoje staro lice i da li to znači da bismo od Nine Rukavine mogli da se oprostimo?

Ako je suditi prema objavama glumice na “Instagramu”, Nina za sada ostaje u ekipi serije “Igra sudbine”. Pre neki dan je podelila sa pratiocima fotografiju na kojoj je Stevan Piale sa njenim televizijskim sinom i pravim sinom, koji je majku posetio na snimanju.

Kako Dragana Mićalović i dalje snima seriju “Od jutra do sutra”, zbog čega ne bi mogla odmah da se pojavi u novim epizodama, sva je prilika da će nam se Nina još neko vreme predstavljati kao Una. A hoće li po povratku mnogima omiljene Gage napustiti seriju ili će ostati kao “uzurpatorka”, koja se lažno predstavljala – saznaćemo uskoro.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement