Connect with us

TV

Hoće li PANČETA izdati Adu? OTKRIVAMO da li je Sandra Bugarski NAPUSTILA seriju “IGRA SUDBINE” (FOTO)

Istina konačno izašla na videlo

Published

on

Igra sudbine Pančeta

“Igra sudbine” ostala je bez scenariste i glavne junakinje, dve važne karike koje su jednim delom zaslužni što je sapunica dogurala do 600. epizode. Mada je otkaz dobio Žarko Jokanović, njegova supruga ga je podržala u odluci da ne dozvoli TV Prva da mu se meša u pisanje scenarija. Da vas podsetimo, čelnici TV Prva su se zahvalili scenaristi, kako su preneli beogradski mediji, nakon što je odbio da nastavak “Igre sudbine” piše sa njihovim timom scenarista.

Sandra-Bugarski-Panceta-Igra-sudbine

Sandra Bugarski

Producenti “Igre sudbine” ostavili su mogućnost da se Milica Milša vrati ulozi Ade Kanački, koja bi, navodno, u novim epizodama trebalo da bude u komi, ili da ode na transplantaciju srca u Švajcarsku. Međutim, Milica je poručila da je stavila tačku na “Igru sudbine” i svoju životnu ulogu. Dakle, Adu više nećemo gledati.

Sandra-Bugarski-Panceta-i-Olja-Levic-Mila-Igra-sudbine

Sandra Bugarski i Olja Lević

Sa odlaskom supružnika iz sapunice doveden je u pitanje i opstanak njihovih bliskih prijatelja i kolega – Danice Ristovski i Sandre Bugarski. Žarko je i za jednu i za drugu namenski pisao uloge, kako su obe glumice izjavile. Mada se nijedna do sada nije oglasila, kroz medije se pronela informacija da Danica napušta seriju, dok je Sandrin ostanak bio pod znakom pitanja.

Sandra-Bugarski-Panceta-i-Darko-Tomovic-Tica-Igra-sudbine

Sandra Bugarski i Darko Tomović

Međutim, direktor fotografije serije “Igra sudbine”, Marko Arsić, otkrio je da li ćemo u nastavku serije gledati Pančetu. Ako je suditi prema njegovim objavama na “Instagramu”, Sandra Bugarski je prošle nedelje bila na setu “Igre sudbine” i snimala je scene sa Oljom Lević (Mila) i Darkom Tomovićem (Tića Lenjin). Dakle, Pančetu ćemo gledati u novim epizodama.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement