Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE: Produkcija ostavila mogućnost za ADIN POVRATAK! Evo šta im je poručio Žarko Jokanović

Spremite se za ŠOK!

Published

on

Igra-sudbine-Milica-Milsa-Ada-Kanacki

Nakon što se u medijima pojavila vest da je Žarko Jokanović, navodno, dobio otkaz zato što je kasnio sa pisanjem scenarija za sapunicu “Igra sudbine”, zbog čega je TV Prva pokušavala da mu nametne da nastavak radi sa njihovim timom scenarista, Milica Milša odlučila je da se solidariše sa suprugom. Rekla je “zbogom” Adi Kanački, koja će ostati njena uloga života.

Mada su producenti serije poručili da nije u planu da Milica u skorije vreme ponovo stane pred kamere, ostavili su mogućnost da se u nekom trenutku vrati ulozi koja je obeležila njenu karijeru. Glumica se nije oglašavala tim povodom, ali njen suprug Žarko Jokanović poručio je da su na “Igru sudbinu” oboje stavili tačku.

– Petsto devedeset i sedam napisanih epizoda na više od 18.500 strana je moj rezultat. Petso devedeset i sedam snimljenih epizoda je Miličin rezultat u ulozi sjajne, omiljene i nezamenjive Ade Kanački. U pitanju je najdugovečnija i najgledanija serija. Tome je došao kraj i na to je stavljena tačka. Nikada se nismo valjali po medijskom, ili bilo kakvom drugom blatu, pa nećemo ni sad. Ne želimo da se bavimo lažima, podmetanjima i spletkama. Imamo svoje principe i njima se rukovidimo. Idemo dalje, srećni smo zbog uspeha koji smo napravili, kao i zbog onoga što ćemo ubuduće raditi – rekao je Jokanović za “TV novele”.

Kako je portal Film i TV nedavno ekskluzivno objavio, Jokanović je sklopio dogovor sa Željkom Mitrovićem, pa će u narednom period raditi na novoj telenoveli “Zakopane tajne”, koju je, inače, trebalo da piše za produkciju serije “Igre sudbine”. U svetlu novih dešavanja, odlučio je da novu seriju, ipak, radi za TV Pink.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement