Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE donosi NAJVEĆI ŠOK! Evo KAKO će izgledati SMRT Ade Kanački! Ivan, Luka i Aleksa U SUZAMA! (VIDEO)

Sledi potpuni haos!

Published

on

Igra sudbine doživljava novi šok. Ovog puta najveći od početka emitovanja serije. Da bismo dodatno dramatizovali trenutak, reč je o ultimativnom šok koji će zauvek promeniti tok i radnju serijala. A on glasi – konačno smo saznali kako će Ada Kanački završiti svoj život u seriji „Igra sudbine“.

Naime, od 6. decembra počeli su da se pojavljuju prvi trejleri i tizeri za nove epizode popularnog serijala. Prvi nas je obradovao jer se u njemu najavljuje povratak Ade Kanački. Drugi koji je došao nešto kasnije učinio je da nam svima u trenutku ispadne vilice i da se zapitamo – da li je ovo moguće?
Naime, u novom tizeru za nove epizode serije Igra sudbine napokon je odgonetnuto – Ada Kanački zvanično napušta seriju. A sada smo saznali i kako. U trenutku kada izvršitelji budu došli u vilu Kanački, Ada očigledno neće biti u stanju da podnese novu dozu stresa. Usled svega završiće u besvesnom stanju na krevetu. U tizeru vidimo da Ada ne odgovara na Ivanove zabrinute povike, a zatim sledi još jedna potresna scena iz bolnice gde se Luka, Ivan i Aleksa u suzama grle.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prva televizija (@prvatelevizija)

Ada je umrla? Odgovor na ovo pitanje saznaćemo već 15. decembra?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement