Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO SVE o novoj seriji Žarka Jokanovića ZAKOPANE TAJNE! Evo KADA je nastala i KO je GLAVNA JUNAKINJA!

Sledi potpuni HAOS!

Published

on

Zakopane tajne

Igra sudbine napokon otkriva svoje „Zakopane tajne“!

U trenutku kada je vest o odlasku sada već bivšeg scenariste serije „Igra sudbine“ Žarka Jokanovića i glavne glumice Milice Milše iz najpopularnije srpske telenovele odjeknula u javnosti poput bombe, poznati bračni par je uveliko slavio prelazak na televiziju Pink. Odmor u Hurgadi poslužio im je da napune baterije da bi ubrzo po povratku u Beograd počeli unapred isplanirano snimanje svoje nove serije „Zakopane tajne“.

Kako saznaje Srpski telegraf, ideja o novom projektu rodila se još prošle godine, kada je najavljivan konačan završetak „Igre sudbine“. Međutim, snimanje hit telenovele je nastavljeno, a scenario za „Zakopane tajne“ stavljen je u fioku.

– Plan je bio da se „Igra sudbine“ završi, a da na njeno mesto dođe nova serija „Zakopane tajne“, u kojoj bi se pojavila većina glumaca iz prve serije. Međutim, ipak je odlučeno da se nastavi saga o porodicama Kanački i Ožegović, uvedeni su i neki novi likovi, pa je scenario za novu seriju ostavljen po strani. Glavna uloga u „Zakopanim tajnama“ prvobitno je bila namenjena Tijani Milovanov, koja se onda zajedno s Miljanom Prljetom priključila „Igri sudbine“ – otkriva nezvanično izvor Srpskog Telegrafa, dodajući da je Tijana trebalo da glumi negativku, ali da sebe nije videla u toj roli. Hoće li ona ostati i prvi izbor za glavnu ulogu još nije poznato.

Nesuglasice sa televizijom Prva oko nastavka rada na seriji „Igra sudbine“ rešene su odlaskom dvoje čelnih ljudi iz projekta.

– Idemo dalje, srećni zbog uspeha koji smo napravili, kao i zbog onoga što ćemo ubuduće raditi – izjavio je Jokanović za TV Novele.
Žarko i Milica su odlučili da okušaju sreću na konkurentskoj televiziji s nacionalnom frekvencijom, a novi posao proslavili su u Hurgadi, pijuckajući koktele na ivici bazena, budući da je tada sve oko prelaska na Pink bilo ugovoreno.

Plan su uveliko imali – scenario je bio gotov i čekao je priliku da ugleda svetlost dana, a dogovor sa ružičastom TV brzo je pao. Jokanović je na svom Instagramu objavio fotografiju kompleksa filmskih studija Željka Mitrovića, gde bi uskoro u studiju 4 u Šimanovcima trebalo da počne snimanje njegovog novog projekta, a kako otkriva naš izvor, kasting je još u toku.

Emitovanje je planirano u februaru sledeće godine.

Kako bi dobili informacije o novoj seriji iz prve ruke, novinari Telegrafa kontaktirali su sa Žarkom Jokanovićem.
– Izvinite, na sastanku sam. Ne mogu sada da pričam – rekao je scenarista, koji do kraja dana više nije odgovarao na njihove pozive.
Reklo bi se da se nešto veliko sprema budući da se sastanak baš odužio.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Srpski Telegraf

Foto Printscreen

Advertisement