Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Tijana Upčev napušta seriju IGRA SUDBINE? Uskoro se pozdravljamo sa Unom Zvrk? Evo i ZAŠTO!

Iznenađenja ne prestaju! Novo ime na listi BIVŠIH ZVEZDA?

Published

on

Tijana-Upcev-Igra-sudbine

Igra sudbine ne miruje! Iznenađenjima nema kraja. Nakon što je iz produkcije nagovešteno da će se Dragana Mićalović vratiti u seriju, ali da nije i jedina koja se može očekivati kao pojačanje u novim epizodama, koje nam se, kao što znamo, vraćaju već za desetak dana.

Međutim, povratak Dragane Mićalović povlači sa sobom niz drugih pitanja. Jedno od najvažnijih jeste to šta će biti sa glumicom Ninom Rukavinom  u slučaju da Dragana zauzme svoju staru poziciju. Ipak, Ninina pozicija u seriji nije jedina koja bi mogla biti pod znakom pitanja.

Još jedna od rola koje su neizvesne u slučaju povratka Dragane Mićalović jeste i pozicija Une Zvrk. Kao što znamo, ona je trenutno u odnosu toplo-hladno sa Lukom Kanačkim, ali ako bi Dragana zauzela svoje staro mesto, budući da znamo da ona ne bi igrala negativku, jer je Una Hristić za nju bila oličenje dobrote i uzorne devojke, sasvim sigurno bi učešće Tijane Upčev u daljim epizodama bilo stavljeno pod znak pitanja?

Da li će povratak Dragane Mićalović značiti i odlazak Tijane Upčev iz serije, ili će joj novi scenaristi, pak, naći novo mesto u nepredvidivom Univerzumu „Igre sudbine“?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement